Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Valmistelu
10 Minutes
Kokkausaika
20 Minutes
Leikkaa parmesaanista juustohöylällä ohuita viipaleita.
Kuumenna uuni 150 asteeseen.
Asettele viipaleet kolmioiksi leivinpaperin päälle pellille.
Yhteen kolmioon tarvitset kolme juustoviipaletta.
Sulata juustoviipaleet uunissa, anna jäähtyä ja siisti reunat tarvittaessa terävällä veitsellä.
Poista paahtoleivistä reunat ja paista ne kullanruskeiksi paistinpannulla Flora juoksevassa.
Valuta ravut ja mausta ne sitruunanmehulla.
Notkista majoneesi creme fraichella ja mausta tahna valkopippurilla sekä tillisilpulla.
Sekoita ravut varovasti tahnan joukkoon. Kokoa annos: lusikoi leiville raputahna (HUOM! Täytettä saa olla reilusti!) ja päälle parmesaanilastu.
Koristele leivät kirjolohenmädillä.
Nauti kuohuviinin kanssa juhlavana alkupalana.