Hellmann's - 100 vuotta hyvää makua

Richard Hellmann avasi herkkupuodin New Yorkiin vuonna 1905 ja alkoi myydä siellä omaa majoneesiaan. Resepti oli hänen vaimonsa käsialaa. Hellmann viimeisteli majoneesipurkit solmimalla siniset rusetit niiden ympärille. Majoneesista tuli todella suosittua, ja Hellmann piti sinisen rusetin mukana myös suunnitellessaan uutta logoa. Newyorkilaisessa herkkupuodissa yli 100 vuotta sitten syntynyt Hellmann’s on amerikkalaisten ykkösmajoneesi. Sitä rakastavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Nykyään Hellmann’silla on laaja tuotevalikoima, joka sisältää erilaisia majoneeseja ja kastikkeita. Ne kaikki on suunniteltu lisäämään iloa ja inspiraatiota arki- ja eväsruokiin sekä illallisille ja grillijuhliin.

Yksinkertaisia ja luonnollisia raaka-aineita

Me Hellmann’silla rakastamme ruokaa. Uskomme, että hyvä ruoka syntyy parhaista raaka-aineista. Siksi olemme päättäneet valmistaa tuotteemme niin yksinkertaisista ja luonnollisista raaka-aineista kuin mahdollista. Esimerkkejä niistä ovat ulkokanojen munat ja kasviöljyt, jotka sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja. Pyrimme käyttämään mahdollisimman pitkälti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia raaka-aineita. Lisäksi etsimme aina uusia tapoja minimoida ympäristövaikutustamme.

Piristystä ruoanlaittoon

Ruoka maistuu herkulliselta Hellmann’s majoneesin kanssa. Mutta tiesitkö, että voit käyttää tuotteitamme myös ruoanvalmistuksessa? Hellmann’s tuotteilla saat uudenlaisia jännittäviä makuja alkupaloihin, pääruokiin ja lisukkeisiin. Tutustu resepteihin täällä.

AIHEESEEN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

alt text

Hellmann's majoneesin ravintosisältö

Read more »
alt text

100 vuotta hyvää makua

Read more »
alt text

Kestävä kehitys

Read more »