Usein kysytyt kysymykset
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen Hellmann's-tuotteisiin.
-
Hellmann's sopii sellaisenaan moniin ruokiin, mutta tämän lisäksi sitä voi käyttää myös ruuanlaitossa. Moni herkullinen resepti sisältää Hellmann's tuotteita, ja koska se on valmistettu hyvistä raaka-aineista, se on myös hyväksi terveydelle.
-
Valitsemme vain parhaat ainesosat majoneesiimme. Hellmann's majoneesi on valmistettu kasviöljyistä, vapaan kanan kananmunista, viinietikasta, vedestä ja hyppysellisestä suolaa.
-
Kyllä, käytämme Hellmann's majoneesin valmistuksessa vapaan kanan kananmunia. Uskomme, että tämä on hyväksi hyväksi sekä eläinten hyvinvoinnille että tuotteemme laadulle.
-
Annos (15ml) tavallista majoneesia sisältää n. 100 kaloria, mikä vastaa 5% päivittäisestä tarpeesta. Vastaava annos kevytmajoneesia sisältää n. 40 kaloria, mikä vastaa 2% päivittäisestä tarpeesta.
-
Ruokalusikallinen (15ml) on hyvä annostus. Kokeile sitä salaattiin tai voin korvaajaksi uuniperunaan. Tai vielä parempi - käytä sitä fantastisiin burger resepteihimme!
-
Ei. Annoksessa Hellmann's Real majoneesia on hyvin vähän kanamunaa (puolikas kananmuna per 250ml majoneesia). Kolesteroliarvoja on kuitenkin hyvä pitää silmällä, koska ravinnon kautta saadulle kolesterolilla on suora vaikutus veren kolesterolipitoisuuteen..
-
Kaikissa pakkauksissa on merkittynä "viimeinen käyttöpäivä" ja säilytysohjeet. Hellmann's majoneesi voidaan säilyttää ennen avaamista huoneenlämmössä, mutta avattuna jääkaapissa.
-
Majoneesi on tehty kananmunista, kasviöljyista, viinietikasta ja mausteista. Toisin sanoen, jos voit syödä kananmunia, voit syödä myös majoneesia.