Hellmann's - 100 vuotta hyvää makua

Richard Hellmann avasi herkkupuodin New Yorkiin vuonna 1905 ja alkoi myydä siellä omaa majoneesiaan. Majoneesin resepti oli hänen vaimonsa käsialaa. Hellmann viimeisteli majoneesipurkit sinisillä ruseteilla, jotka hän solmi purkkien ympärille. Majoneesista tuli todella suosittua, ja Hellmann säilytti sinisen rusetin myös suunnitellessaan uutta logoa.

Newyorkilaisessa herkkupuodissa yli 100 vuotta sitten syntynyt Hellmann’s on amerikkalaisten ykkösmajoneesi. Hellmann’s majoneesia rakastavat myös miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Nykyään Hellmann’silla on laaja tuotevalikoima, joka sisältää majoneesien lisäksi myös amerikkalaistyyppisiä sinappeja. Ne kaikki on suunniteltu lisäämään iloa ja inspiraatiota arki- ja eväsruokiin sekä illallisille ja grillijuhliin.

 Yksinkertaisia ja luonnollisia raaka-aineita

 Me Hellmann’silla rakastamme ruokaa. Uskomme, että hyvä ruoka syntyy parhaista raaka-aineista. Siksi olemme päättäneet valmistaa tuotteemme niin yksinkertaisista ja luonnollisista raaka-aineista kuin mahdollista.  Esimerkkejä niistä ovat ulkokanojen munat ja kasviöljyt, jotka sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja. Pyrimme käyttämään mahdollisimman pitkälti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Lisäksi etsimme aina uusia tapoja minimoida ympäristövaikutustamme.

Piristystä ruoanlaittoon

Kaikki maistuu paremmalta Hellmann’s tuotteiden kanssa. Mutta tiesitkö, että voit käyttää tuotteitamme myös ruoanlaitossa? Hellmann’sin tuotteilla saat uudenlaisia jännittäviä makuja alkupaloihin, pääruokiin ja lisukkeisiin. Tutustu resepteihin täällä.

AIHEESEEN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

alt text

Hellmann's majoneesin ravintosisältö

Read more »
alt text

Kestävä kehitys

Read more »