Kilpailun ehdot

1.       Kilpailuaika 14.08.2023–10.09.2023

2.      Järjestäjä: Unilever Finland Oy, 0141907-3, Verkkosaarenkatu 5, 00580 Helsinki (“Unilever”). Mikäli sinulla on kysyttävää kilpailuun liittyen, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [Food: kuluttaja.palvelu@unilever.com.

3.      Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 16 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien Unileverin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

4.      Voittaja saa palkinnoksi Napoleonin grillin, jonka arvo on noin 600 euroa. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat palkinnoksi piknikrepun arvoltaan noin 95 euroa. Voittaja vastaa itse mahdollisista palkinnosta aiheutuvista veroseuraamuksista. Palkintoa ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

5.      Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee ilmoittaa yhteystietosi eli nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä jakaa paras kastikereseptisi, jossa on käytetty Hellmann’sin tuotteita. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

6.      Kilpailun tuomaristo valitsee voittajan 22.09.2023 jälkeen. Tuomaristo valitsee voittajan mielenkiintoisimman reseptin perusteella. Tuomaristo koostuu Unileverin markkinointiosaston edustajista. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

7.      Voit osallistua kilpailuun vain itse laatimallasi reseptillä. Resepti ei saa loukata kolmannen tahon oikeuksia tai olla lain tai hyvän tavan vastainen. Hyväksymällä kilpailuehdot osallistuja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet reseptiinsä.

8.      Osallistumalla kilpailuun ja jakamalla reseptin osallistuja luovuttaa Unileverille ilman eri korvausta yksinomaisen ja ajallisesti rajoittamattoman oikeuden käyttää reseptiä kaikessa kilpailuun liittyvässä markkinointiviestinnässä kanavasta riippumatta. Unileverillä on lisäksi oikeus jakaa, julkaista, kopioida ja muokata materiaalia omissa kanavissaan.

9.      Unilever on rekisterinpitäjä käsitellessämme nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi, jotka keräämme sinusta tähän kilpailuun osallistumisen yhteydessä. Tarvitsemme myös voittajien kotiosoitteen voidaksemme toimittaa palkinnot. Keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää tarjouksia ja uutiskirjeen, mikäli annat suostumuksesi siihen. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen painamalla ”Peruuta tilaus” -painiketta, joka löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta.

Unilever saattaa jakaa yhteystietosi sellaisen kolmannen tahon kanssa, jonka kanssa Unilever tekee yhteistyötä henkilötietojen keräämiseksi ja käsittelemiseksi (esim. tahon, joka hallinnoi kilpailupalkintojemme lähettämistä).

Unilever poistaa kaiken henkilötietoja sisältävän materiaalin kilpailun päättymisen jälkeen, kun Unilever ei enää tarvitse henkilötietoja kilpailun hallinnoimiseksi (kuitenkin viimeistään 6 kuukautta kilpailun päättymisen jälkeen). Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelyyn tai virheellisten tietojen oikaisemiseen liittyen tai mikäli haluat käyttää oikeuttasi henkilötietojesi tarkastamiseen, oikaisemiseen tai poistamiseen tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, ota yhteyttä osoitteeseen [kuluttajaneuvonta@unilever.com]. 

Löydät lisätietoa henkilötietojesi käsittelyyn liittyen Tietosuojaselosteesta sekä Evästeselosteesta.

Hyväksymällä kilpailuehdot hyväksyt, että tietoja, jotka annat itsestäsi kilpailuun osallistumisen yhteydessä, käsitellään kilpailun toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi.

10.  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. 

11.   Ellei voittajaa onnistuta tavoittamaan kohtuullisina pidettävistä yhteydenottoyrityksistä huolimatta kymmenen (10) päivän kuluessa valintapäivästä lukien, tai mikäli voittaja ei täytä kilpailun osallistumisedellytyksiä, varaa Unilever oikeuden valita uusi voittaja (mikäli mahdollista). Palkinto toimitetaan voittajalle postitse voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen Suomessa]. 

12.   Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman velvollisuutta ilmoittaa muutoksesta erikseen kilpailuun osallistuneille henkilöille.