Skip to:

Vuohenjuusto, kesäkurpitsa ja aurinkokuivattu tomaatti canapé
Valmista joulun juhlakauteen herkullisia canapéta ja hurmaa vieraasi! Nämä tyylikkäät alkupalat ovat visuaalisesti houkuttelevia ja maistuvia.
-
15 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 4 leipäviipaletta paahdettuna ja pyöreäksi stanssattuna
- 120 g vuohenjuusto, paloina
- 4 kpl aurinkokuivattua tomaattia
- 4 kpl kesäkurpitsaviipaletta, paahdettuna
- Pinjansiemeniä, paahdettuna
- Krasseja, koristeluun
Vuohenjuustokreemi
- 50 g pehmeä vuohenjuusto
- 50 g Hellmann's Real majoneesi
- Sitruunankuorta
Cooking Methods
-
Mittaa ainekset kulhoon. Sekoita vispilällä kuohkeaksi. Raasta sitruunankuorta mausteeksi. Laita pursotinpussiin.
-
Pursota kreemiä leipäviipaleelle. Laita päälle pala vuohenjuustoa ja sulata pinta kaasupolttimella. Laita vielä aurinkokuivattu tomaatti sekä paahdettu kesäkurpitsa päälle ja lävistä canapé cocktail tikulla. Koristele paahdetuilla pinjansiemenillä sekä krasseilla.