Skip to:

Majoneesilla kuorutetut lohkoperunat
Yrteillä, valkosipulilla ja Hellmann’s light majoneesilla kuorrutetut lohkoperunat voit tarjoilla esimerkiksi grillatun lihan tai kalan kanssa.
-
50 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 kilogramma kiinteä peruna
- 4 ruokalusikka Hellmann's light majoneesi
- 1 valkosipulinkynsi
- 0,5 ruokalusikka tuoretta rosmariinia
- 0,5 ruokalusikka tuoretta timjamia
- 0,5 ruokalusikka paprikamaustetta
- mustapippuria
Cooking Methods
-
Esilämmitä uuni 200°C.
-
Sekoita majoneesi, murskattu valkosipuli, yrtit ja mausteet kulhossa.
-
Leikkaa perunat lohkoiksi (1/8 lohkoja).
-
Sekoita perunat maustettuun majoneesiin.
-
Levitä perunalohkot uunipellille tai –vuokaan ja paista 45-50 minuuttia.
-
Tarjoile esimerkiksi grillatun lihan tai kalan kanssa.