Majoneesilla kuorutetut lohkoperunat

Majoneesilla kuorutetut lohkoperunat

Yrteillä, valkosipulilla ja Hellmann’s light majoneesilla kuorrutetut lohkoperunat voit tarjoilla esimerkiksi grillatun lihan tai kalan kanssa.
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    50 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 kilogramma kiinteä peruna
  • 4 ruokalusikka Hellmann's light majoneesi
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0,5 ruokalusikka tuoretta rosmariinia
  • 0,5 ruokalusikka tuoretta timjamia
  • 0,5 ruokalusikka paprikamaustetta
  • mustapippuria

VALMISTUS

  1. Esilämmitä uuni 200°C.

  2. Sekoita majoneesi, murskattu valkosipuli, yrtit ja mausteet kulhossa.

  3. Leikkaa perunat lohkoiksi (1/8 lohkoja).

  4. Sekoita perunat maustettuun majoneesiin.

  5. Levitä perunalohkot uunipellille tai –vuokaan ja paista 45-50 minuuttia.

  6. Tarjoile esimerkiksi grillatun lihan tai kalan kanssa.