Skip to:

Savustettu lohi ja tartarkastike
Savulohen kanssa sopii raikas tartar-kastike, jolle makua tuo Hellmann's Real majoneesi sekä dijon sinappi.
-
60 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 800 g tuoretta lohta
- 1 dl karkeaa merisuolaa
Kastike
- 2 suolakurkkua
- 1 dl kaprista
- 0,5 dl persiljaa
- 3 oksaa rakuunaa
- 3 dl Hellmann's real -majoneesia
- 2 teelusikka Maille Dijonsinappia
Cooking Methods
-
Lohen valmistus: Ripottele suola lohifileen päälle ja anna maustua 2 tuntia.
-
Pyyhi suola pois ja savusta savustuspöntössä 35 minuuttia.
-
Kastikkeen valmistus: Hienonna persilja, rakuuna, suolakurkku ja kaprikset. Sekoita joukkoon majoneesi ja sinappi.
-
Mausta suolalla.