Skip to:

Gazpacho ja basilikamajoneesi
Maukas gazpacho tarjoillaan pehmeän basilikamajoneesin kera.
-
120 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
Gazpacho:
- 6 tomaattia
- 1 kurkku
- 1 punainen paprika
- 1 sipuli (shalottisipuli)
- 2 valkosipulinkynttä
- 150 grammaa mansikoita
- 2 viipale leipää (paahtoleipää)
- 0,5 desilitraa oliiviöljyä
- 2 ruokalusikka punaviinietikkaa
- 1 teelusikka mustapippuria
- 1 teelusikka suolaa
Basilikamajoneesi:
- 1 ruokalusikka Crème Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa
- 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 0,5 sitruunan mehu
- 1 ruokalusikka silputtua basilikaa
Cooking Methods
-
Valmista ensin gazpacho.
-
Leikkaa tomaatit, kuorittu kurkku, paprika, shalottisipuli, valkosipulinkynnet sekä mansikat pieniksi paloiksi ja laita kulhoon.
-
Leikkaa paahtoleipä kuutioiksi ja paahda pannulla.
-
Laita jäähtyneet paahtoleipäkuutiot vihannesten sekaan.
-
Lisää loput ainekset ja pyörittele mausteet sekaan.
-
Anna maustua huoneenlämmössä 2 tuntia.
-
Laita aineet tehosekoittimeen ja anna pyöriä niin kauan, että keitosta tulee tasaista.
-
Tarkista maku ja laita jääkaappiin.Valmista basilikamajoneesi.
-
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi ja tarjoile kylmän gazpachon kera.