Skip to:
 
                 Gazpacho ja basilikamajoneesi
                     Maukas gazpacho tarjoillaan pehmeän basilikamajoneesin kera. 
                   
 
                  -  
120 Minutes
Keittoaika
 -  
Keskinkertainen
Vaikeus
 -  
20 Minutes
Valmisteluaika
 -  
4 People
Palvelee
 
Ingredients
Gazpacho:
- 6 tomaattia
 - 1 kurkku
 - 1 punainen paprika
 - 1 sipuli (shalottisipuli)
 - 2 valkosipulinkynttä
 - 150 grammaa mansikoita
 - 2 viipale leipää (paahtoleipää)
 - 0,5 desilitraa oliiviöljyä
 - 2 ruokalusikka punaviinietikkaa
 - 1 teelusikka mustapippuria
 - 1 teelusikka suolaa
 
Basilikamajoneesi:
- 1 ruokalusikka Crème Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa
 - 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
 - 0,5 sitruunan mehu
 - 1 ruokalusikka silputtua basilikaa
 
Cooking Methods
-  
Valmista ensin gazpacho.
 -  
Leikkaa tomaatit, kuorittu kurkku, paprika, shalottisipuli, valkosipulinkynnet sekä mansikat pieniksi paloiksi ja laita kulhoon.
 -  
Leikkaa paahtoleipä kuutioiksi ja paahda pannulla.
 -  
Laita jäähtyneet paahtoleipäkuutiot vihannesten sekaan.
 -  
Lisää loput ainekset ja pyörittele mausteet sekaan.
 -  
Anna maustua huoneenlämmössä 2 tuntia.
 -  
Laita aineet tehosekoittimeen ja anna pyöriä niin kauan, että keitosta tulee tasaista.
 -  
Tarkista maku ja laita jääkaappiin.Valmista basilikamajoneesi.
 -  
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi ja tarjoile kylmän gazpachon kera.