Ihanan paksut pannukakut

Ihanan paksut pannukakut

Pannukakkuihin tulee hiven kermaisuutta, kun niihin lisää pari lusikallista Hellmann's Real majoneesia!
  • 25 Minutes

    Keittoaika

  • Keskinkertainen

    Vaikeus

  • 5 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2,5 desilitraa vehnäjauhoja
  • 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 1,5 desilitraa kevytmaitoa
  • 2,5 ruokalusikka sokeria
  • 1 teelusikka leivinjauhetta

Cooking Methods

  1. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja sokeri.

  2. Vatkaa majoneesi ja maito kevyesti sekaisin.

  3. Kaada majoneesiseos jauhoseokseen ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi.

  4. Paista rasvatulla pannulla kullankeltaiseksi. Käännä, kun taikina alkaa kuplia.