Mehevät mustikkamuffinit

Mehevät mustikkamuffinit

Kokeile majoneesin lisäämistä muffinitaikinan joukkoon - lopputulos saattaa yllättää maukkaudellaan!
  • 25 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 35 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 160 grammaa mustikoita
  • 7 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 115 grammaa vehnäjauhoja
  • 2,5 desilitraa kevytmaitoa
  • 75 grammaa sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 teelusikka vaniljauutetta
  • 1,5 desilitraa leivinjauhetta

Cooking Methods

  1. Laita uuni lämpenemään 180 -asteiseksi ja aseta pellille 8 muffinivuokaa odottamaan.

  2. Yhdistä munat, sokeri, majoneesi ja vaniljauute.

  3. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja maito.

  4. Yhdistä seokset toisiinsa. Lisää lopuksi mustikat ja kaada taikina muffinivuokiin.

  5. Paista noin 20-25 min.