Skip to:

Mehevät mustikkamuffinit
Kokeile majoneesin lisäämistä muffinitaikinan joukkoon - lopputulos saattaa yllättää maukkaudellaan!
-
25 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
35 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 160 grammaa mustikoita
- 7 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 115 grammaa vehnäjauhoja
- 2,5 desilitraa kevytmaitoa
- 75 grammaa sokeria
- 2 kananmunaa
- 1 teelusikka vaniljauutetta
- 1,5 desilitraa leivinjauhetta
Cooking Methods
-
Laita uuni lämpenemään 180 -asteiseksi ja aseta pellille 8 muffinivuokaa odottamaan.
-
Yhdistä munat, sokeri, majoneesi ja vaniljauute.
-
Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja maito.
-
Yhdistä seokset toisiinsa. Lisää lopuksi mustikat ja kaada taikina muffinivuokiin.
-
Paista noin 20-25 min.