Vegaaninen perunasalaatti

Vegaaninen perunasalaatti

Kermainen perunasalaatti, johon keitetyt perunat sopivat täydellisesti. Lisäsimme reseptiin vihreää omenaa, suolakurkkua ja nokareen sinappia, mikä tekee mausta raikkaamman. Vinkki! Saat salaattiin ihanaa rapeutta, kun lisäät sen päälle retiisejä ja tuoreita mausteita.
  • 0 Minute

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 40 Minutes

    Valmisteluaika

  • 6 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 1 kilogramma uusia perunoita
  • 1 dl Hellmann's vegaanista majoneesia
  • 1 dl paksua kasvipohjaista gurtia esimerkiksi Planti Greek Style
  • 1 rkl karkeaa sinappia
  • 1 pieni omena
  • 2 - 3 salaattisipulia
  • 1 dl voileipäkurkkua
  • 1/2 dl hienonnettuja yrttejä kuten persiljaa ruohosipulia
  • 1 tls suolaa
  • 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria
  • Koristeluun: yrttejä retiisejä

Cooking Methods

  1. Kuori perunat ja keitä ne pehmeiksi. Anna niiden jäähtyä hieman, ja leikkaa ne sitten pieniksi paloiksi.

  2. Sekoita majoneesi, gurt ja sinappi. Poista siemenkota ja hienonna omena. Kuori ja pilko salaattisipuli. Pilko voileipäkurkku. Sekoita omena, salaattisipuli, voileipäkurkku ja yrtit majoneesisekoitukseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Kääntele perunoita. Pane perunasalaatti kulhoon. Koristele yrteillä ja retiiseillä.