Skip to:

Vegaaninen perunasalaatti
Kermainen perunasalaatti, johon keitetyt perunat sopivat täydellisesti. Lisäsimme reseptiin vihreää omenaa, suolakurkkua ja nokareen sinappia, mikä tekee mausta raikkaamman. Vinkki! Saat salaattiin ihanaa rapeutta, kun lisäät sen päälle retiisejä ja tuoreita mausteita.
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
40 Minutes
Valmisteluaika
-
6 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 kilogramma uusia perunoita
- 1 dl Hellmann's vegaanista majoneesia
- 1 dl paksua kasvipohjaista gurtia esimerkiksi Planti Greek Style
- 1 rkl karkeaa sinappia
- 1 pieni omena
- 2 - 3 salaattisipulia
- 1 dl voileipäkurkkua
- 1/2 dl hienonnettuja yrttejä kuten persiljaa ruohosipulia
- 1 tls suolaa
- 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria
- Koristeluun: yrttejä retiisejä
Cooking Methods
-
Kuori perunat ja keitä ne pehmeiksi. Anna niiden jäähtyä hieman, ja leikkaa ne sitten pieniksi paloiksi.
-
Sekoita majoneesi, gurt ja sinappi. Poista siemenkota ja hienonna omena. Kuori ja pilko salaattisipuli. Pilko voileipäkurkku. Sekoita omena, salaattisipuli, voileipäkurkku ja yrtit majoneesisekoitukseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Kääntele perunoita. Pane perunasalaatti kulhoon. Koristele yrteillä ja retiiseillä.