Kurpitsaleivät

Kurpitsaleivät

Kurpitsaleivät
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    30 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1/2 tuoretta kurpitsaa viipaleina (voit käyttää myös myskikurpitsaa)
  • 3 rkl Hellmann's Vegan majoneesia
  • 1,4 dl kirsikkatomaatteja tai Grape - tomaatteja kahtia leikattuna
  • 4 viipaletta hapanjuurileipää grillattuna tai paahdettuna
  • rucola
  • 3 rkl kurpitsansiemeniä paahdettuna

VALMISTUS

  1. Lämmitä uuni 220 asteeseen. Levitä kurpitsanviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja sekoita niiden joukkoon 1 rkl Hellmann's® Vegan -majoneesia. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.

  2. PAAHDA 20 minuuttia. Ota kurpitsat pois uunista ja käännä ne toisinpäin. Lisää tomaatit kurpitsojen sekaan. Laita pelti uuniin ja paahda vielä 10–15 minuuttia, kunnes tomaatit ovat pehmenneet ja kurpitsa on kullanruskeaa ja pehmeää.

  3. LEVITÄ leivälle jäljellä oleva Hellmann's® Vegan -majoneesi sekä 2 viipaletta kurpitsaa, tomaattia ja rucolaa. Ripottele joukkoon tasaisesti kurpitsansiemeniä ja pane lopuksi yksi leipäviipaleista täytteen päälle. Nauti!