Skip to:

AVOKADO-, TOMAATTI- & VESIKRASSIVOILEIPÄ
Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin voileipiin? Kokeile tätä helppoa ja herkullista voileipäreseptiä, jossa on käytetty vain kourallinen aineksia sekä kermaista Real-majoneesia! Nam!
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
2 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 4 viipaletta tummaa tai vaaleaa hapanjuurileipää
- 4 rkl Hellmann's majoneesia
- 2,4 dl vesikrassia tai minirucolaa
- 2 pientä tomaattia 8 paksuksi siivuksi leikattuna
- 1 limen mehu (valinnainen)
- 1 kypsä avokado paksuina siivuina
Cooking Methods
-
LEVITÄ leipäviipaleiden toiselle puolelle Hellmann's® Real -majoneesia.
-
LISÄÄ kahdelle leivälle viipaloitua tomaattia, avokadoa ja puristettua limettimehua, jos käytät sitä. Ripottele päälle vesikrassia ja halutessasi ituja. Mausta sitten suolalla ja pippurilla makusi mukaan.
-
NOSTA täytetyn leivän päälle majoneesilla voideltu leipäviipale majoneesipuoli alaspäin.