Skip to:

KULHOLLINEN TÄYTELÄISTÄ KASVISPASTAA
Runsaasti tuoreita vihanneksia, tähteeksi jäänyttä pastaa ja täyteläinen, herkullinen kastike Real-majoneesista, sitruunan kuoresta ja parmesaanista. Niin hyvää!
-
20 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 230 g kirsikkatomaatteja
- 2 kesäkurpitsaa viipaloituna
- 2 rkl oliiviöljyä yhteensä
- 230 g parsakaalin kukintoja nopeasti kiehautettuna
- 450 g tähteeksi jäänyttä pennepastaa
- 3 rkl Hellmann's majoneesia
- 3 rkl ranskankermaa
- 0,6 dl raastettua parmesaanijuustoa
- 1 raastettu sitruunan kuori
- basilika (valinnainen)
Cooking Methods
-
LÄMMITÄ uuni 200 asteeseen. Pane kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsa reunalliselle uunipellille ja pirskottele päälle 1 rkl öljyä. Paahda 10-15 minuuttia tai kunnes tomaatit ovat pehmenneet.
-
KUUMENNA jäljelle jäänyt öljy suuressa tarttumattomassa pannussa keskilämmöllä. Lisää kiehautettu parsakaali, paahdettu kesäkurpitsa ja tomaatit, pasta ja hieman kuumaa vettä. Kypsennä, kunnes pasta on kuumaa.
-
SEKOITA Hellmann's® Real -majoneesi ja crème fraiche, lisää parmesaani, sitruunankuori ja basilika, jos käytät sitä. Mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile heti.