Vegaaninen hampurilainen chipotle-majoneesin kera

Vegaaninen hampurilainen chipotle-majoneesin kera

Raikkaan makuinen ja herkullinen vegaaninen hampurilainen. Voit valmistaa oman pihvisi itse tai valita sämpylän väliin mieleisesi valmiin pihvin. Täytteenä avokadoa ja vegaanista chipotle-majoneesia.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    20 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 vegaaninen pihvi oman makusi mukaan (tai ks. erillinen vegaaninen pihviresepti)
  • 2 rkl Hellmann's Vegan majoneesia
  • 3 viipaletta avokadoa
  • 1/3 porkkanaa raastettuna (10 g)
  • 1/3 punakaalia raastettuna (10 g)
  • 1 rkl (10 g) vegaanista margariinia
  • 1,4 dl (10 g) mikrosalaattia
  • 1 vegaaninen sämpylä
  • Vegepihvi: 1/2 tölkkiä (100 g) kikherneitä valutettuna
  • 1 (5 g) kevätsipuli pilkottuna
  • 3 rkl (10 g) maissia
  • 1/2 porkkanaa (15 g) raastettuna
  • 2 rkl (10 g) korppujauhoja
  • 2 persiljan vartta (3 g) silputtuna
  • 1/4 tls leivinjauhetta
  • 1/2 rkl jauhoja
  • 1/2 tls (0,5 g) valkosipulijauhetta
  • 1/2 tls (0,5 g) mustapippuria
  • 1/2 (0,5 g) paprikajauhetta
  • 1/2 tls sinappia

VALMISTUS

  1. Lämmitä vegaaninen pihvi pannulla margariinissa.

  2. Paahda sämpylät kevyesti.

  3. Levitä sämpylöille Hellmann's® Vegan Chipotle -majoneesia.

  4. Lisää mikrosalaatti, porkkanat, punakaali, avokado ja kasvispihvi sämpylän väliin.

  5. Vegepihvi: Sekoita kikherneet monitoimikoneella.

  6. Siirrä seos kulhoon ja sekoita joukkoon loput ainekset.

  7. Muotoile vihannespurilaisseoksesta pihvi ja paista se hitaasti kypsäksi joko margariinissa tai öljyssä.