Skip to:

Vegaaninen hampurilainen chipotle-majoneesin kera
Raikkaan makuinen ja herkullinen vegaaninen hampurilainen. Voit valmistaa oman pihvisi itse tai valita sämpylän väliin mieleisesi valmiin pihvin. Täytteenä avokadoa ja vegaanista chipotle-majoneesia.
-
20 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
6 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 vegaaninen pihvi oman makusi mukaan (tai ks. erillinen vegaaninen pihviresepti)
- 2 rkl Hellmann's Vegan majoneesia
- 3 viipaletta avokadoa
- 1/3 porkkanaa raastettuna (10 g)
- 1/3 punakaalia raastettuna (10 g)
- 1 rkl (10 g) vegaanista margariinia
- 1,4 dl (10 g) mikrosalaattia
- 1 vegaaninen sämpylä
- Vegepihvi: 1/2 tölkkiä (100 g) kikherneitä valutettuna
- 1 (5 g) kevätsipuli pilkottuna
- 3 rkl (10 g) maissia
- 1/2 porkkanaa (15 g) raastettuna
- 2 rkl (10 g) korppujauhoja
- 2 persiljan vartta (3 g) silputtuna
- 1/4 tls leivinjauhetta
- 1/2 rkl jauhoja
- 1/2 tls (0,5 g) valkosipulijauhetta
- 1/2 tls (0,5 g) mustapippuria
- 1/2 (0,5 g) paprikajauhetta
- 1/2 tls sinappia
Cooking Methods
-
Lämmitä vegaaninen pihvi pannulla margariinissa.
-
Paahda sämpylät kevyesti.
-
Levitä sämpylöille Hellmann's® Vegan Chipotle -majoneesia.
-
Lisää mikrosalaatti, porkkanat, punakaali, avokado ja kasvispihvi sämpylän väliin.
-
Vegepihvi: Sekoita kikherneet monitoimikoneella.
-
Siirrä seos kulhoon ja sekoita joukkoon loput ainekset.
-
Muotoile vihannespurilaisseoksesta pihvi ja paista se hitaasti kypsäksi joko margariinissa tai öljyssä.