Skip to:
 
                 Vegaaninen hampurilainen chipotle-majoneesin kera
                     Raikkaan makuinen ja herkullinen vegaaninen hampurilainen. Voit valmistaa oman pihvisi itse tai valita sämpylän väliin mieleisesi valmiin pihvin. Täytteenä avokadoa ja vegaanista chipotle-majoneesia. 
                   
 
                  -  
20 Minutes
Keittoaika
 -  
Helppo
Vaikeus
 -  
20 Minutes
Valmisteluaika
 -  
6 People
Palvelee
 
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 vegaaninen pihvi oman makusi mukaan (tai ks. erillinen vegaaninen pihviresepti)
 - 2 rkl Hellmann's Vegan majoneesia
 - 3 viipaletta avokadoa
 - 1/3 porkkanaa raastettuna (10 g)
 - 1/3 punakaalia raastettuna (10 g)
 - 1 rkl (10 g) vegaanista margariinia
 - 1,4 dl (10 g) mikrosalaattia
 - 1 vegaaninen sämpylä
 - Vegepihvi: 1/2 tölkkiä (100 g) kikherneitä valutettuna
 - 1 (5 g) kevätsipuli pilkottuna
 - 3 rkl (10 g) maissia
 - 1/2 porkkanaa (15 g) raastettuna
 - 2 rkl (10 g) korppujauhoja
 - 2 persiljan vartta (3 g) silputtuna
 - 1/4 tls leivinjauhetta
 - 1/2 rkl jauhoja
 - 1/2 tls (0,5 g) valkosipulijauhetta
 - 1/2 tls (0,5 g) mustapippuria
 - 1/2 (0,5 g) paprikajauhetta
 - 1/2 tls sinappia
 
Cooking Methods
-  
Lämmitä vegaaninen pihvi pannulla margariinissa.
 -  
Paahda sämpylät kevyesti.
 -  
Levitä sämpylöille Hellmann's® Vegan Chipotle -majoneesia.
 -  
Lisää mikrosalaatti, porkkanat, punakaali, avokado ja kasvispihvi sämpylän väliin.
 -  
Vegepihvi: Sekoita kikherneet monitoimikoneella.
 -  
Siirrä seos kulhoon ja sekoita joukkoon loput ainekset.
 -  
Muotoile vihannespurilaisseoksesta pihvi ja paista se hitaasti kypsäksi joko margariinissa tai öljyssä.