NOPEA & HELPPO MAUSTEINEN PAPRIKA- & KANAWRAP

NOPEA & HELPPO MAUSTEINEN PAPRIKA- & KANAWRAP

Jäikö tähteeksi kanaa? Käytä se hyödyksi tässä supernopeassa & helpossa paprika- & kanawrapissä. Tähteet eivät ole koskaan maistuneet näin hyvältä!
  • 15 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 10 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 1 tl jauhettuja korianterin siemeniä
  • 1 tls jauhettua kuminaa
  • 1/2 tls kuivattuja oreganonlehtiä
  • 1/4 tls cayennepippuria tai 1/2 tl paprikaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 suuri luuton ja nahaton kananrinta suikaleina
  • 2 paprikaa (keltaisia ja punaisia) viipaleina
  • 2 punasipulia paksuina siivuina
  • 4 keskikokoista wrapiä tai vehnätortillaa jotka on lämmitetty pakkauksen ohjeiden mukaisesti
  • 1 limetti neljään osaan leikattuna
  • 4 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
  • 4 rkl Hellmann's majoneesia

Cooking Methods

  1. SEKOITA korianterin siemenet, kumina, paprika, oregano ja cayennepippuri pienessä kulhossa. Siirrä sivuun.

  2. KUUMENNA öljy keskilämmöllä suuressa pannussa, jossa on tarttumaton pinta, ja paista kanaa 5 minuuttia. Lisää paprika ja sipuli, sekoita välillä. Ripottele päälle mausteseos. Paista noin 3 minuuttia toisinaan sekoittaen, kunnes mausteet ovat sekoittuneet ja kana on kypsää.

  3. LEVITÄ kanaseos tasaisesti jokaisen lämpimän wrapin keskelle. Purista päälle limetin mehua ja koristele lopuksi jokainen wrap 1 ruokalusikallisella korianterin lehtiä. Lisää vielä 1 rkl Hellmann's® Real -majoneesia. Rullaa wrapit ja leikkaa kahtia.