Kasvisdippiä ja savustettua roseepippurimajoneesia

Kasvisdippiä ja savustettua roseepippurimajoneesia

Erittäin helppo ja maistuva dippi, joka saa pippurisen ja hieman kukkaisen makunsa roseepippurista. Paprikajauhe taas antaa hienon savuaromin. Sopii erinomaisesti vihannesten dippaamiseen, mutta on mainio lisä myös paahdetuille juureksille ja vihanneksille.
  • 0 Minute

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 15 Minutes

    Valmisteluaika

  • 6 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2 dl Hellmann's Vegan majoneesi
  • 2 tls hienonnettua roseepippuria
  • 4 maustemittaa savupaprikajauhetta
  • 1 maustemitta suolaa
  • Raaka-aineet: 1/2 kukkakaalia
  • 1 kurkku
  • 2 porkkanaa
  • 1 punainen paprika

Cooking Methods

  1. Sekoita majoneesi, roseepippuri, paprikajauhe ja suola.

  2. Irrota kukkakaalin kukinnot. Leikkaa kurkku tikuiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi se.

  3. Dippaa vihannekset majoneesiin ja nauti.