Kasvisdippiä ja savustettua roseepippurimajoneesia

Kasvisdippiä ja savustettua roseepippurimajoneesia

Erittäin helppo ja maistuva dippi, joka saa pippurisen ja hieman kukkaisen makunsa roseepippurista. Paprikajauhe taas antaa hienon savuaromin. Sopii erinomaisesti vihannesten dippaamiseen, mutta on mainio lisä myös paahdetuille juureksille ja vihanneksille.
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 2 dl Hellmann's Vegan majoneesi
  • 2 tls hienonnettua roseepippuria
  • 4 maustemittaa savupaprikajauhetta
  • 1 maustemitta suolaa
  • Raaka-aineet: 1/2 kukkakaalia
  • 1 kurkku
  • 2 porkkanaa
  • 1 punainen paprika

VALMISTUS

  1. Sekoita majoneesi, roseepippuri, paprikajauhe ja suola.

  2. Irrota kukkakaalin kukinnot. Leikkaa kurkku tikuiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi se.

  3. Dippaa vihannekset majoneesiin ja nauti.