Skip to:
 
 
                 Kasvisdippiä ja savustettua roseepippurimajoneesia
                     Erittäin helppo ja maistuva dippi, joka saa pippurisen ja hieman kukkaisen makunsa roseepippurista. Paprikajauhe taas antaa hienon savuaromin. Sopii erinomaisesti vihannesten dippaamiseen, mutta on mainio lisä myös paahdetuille juureksille ja vihanneksille. 
                   
 
                  -  0 Minute Keittoaika 
-  Helppo Vaikeus 
-  15 Minutes Valmisteluaika 
-  6 People Palvelee 
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 dl Hellmann's Vegan majoneesi
- 2 tls hienonnettua roseepippuria
- 4 maustemittaa savupaprikajauhetta
- 1 maustemitta suolaa
- Raaka-aineet: 1/2 kukkakaalia
- 1 kurkku
- 2 porkkanaa
- 1 punainen paprika
Cooking Methods
-  Sekoita majoneesi, roseepippuri, paprikajauhe ja suola. 
-  Irrota kukkakaalin kukinnot. Leikkaa kurkku tikuiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi se. 
-  Dippaa vihannekset majoneesiin ja nauti. 
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     