Skip to:

Bataattiranskalaiset
-
25 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
15 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 bataattia
- suolaa
- ripaus pippuria
- ripaus paprikajauhetta
- 1 rosmariinin oksa pilkottuna
- 2 tls maissitärkkelystä
- 3 valkosipulinkynttä
- 3 rkl (50 g) Hellmann's Vegan majoneesia
Cooking Methods
-
Lämmitä uuni 220 asteeseen. Vuoraa suuri uunipelti (tai kaksi keskikokoista uunipeltiä*) leivinpaperilla.
-
Leikkaa bataatit tasakokoisiksi tikuiksi, joiden leveys on noin 0,5 cm. Sekoita ranskalaisten joukkoon maissitärkkelys ja mausteseos.
-
Siirrä ranskalaiset kuivaan kulhoon tai suljettavaan pussiin, lisää Hellmann's® Vegan -majoneesi ja sekoita, kunnes majoneesi on levittynyt tasaisesti bataattien ympärille.
-
Siirrä bataatit leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 3 valkosipulinkynttä makua antamaan.
-
Paista noin 20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat paistuneet rapeiksi. Muista käännellä ranskalaisia paistamisen puolivälissä, jotta ne paistuvat tasaisesti.
-
Ota ranskalaiset uunista ja anna niiden vetäytyä 3–5 minuuttia. Nauti!