Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset

Kotitekoiset paprikalla ja rosmariinilla maustetut bataattiranskalaiset sopivat täydellisesti lähes jokaisen aterian lisukkeeksi.
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    25 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 2 bataattia
  • suolaa
  • ripaus pippuria
  • ripaus paprikajauhetta
  • 1 rosmariinin oksa pilkottuna
  • 2 tls maissitärkkelystä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl (50 g) Hellmann's Vegan majoneesia

VALMISTUS

  1. Lämmitä uuni 220 asteeseen. Vuoraa suuri uunipelti (tai kaksi keskikokoista uunipeltiä*) leivinpaperilla.

  2. Leikkaa bataatit tasakokoisiksi tikuiksi, joiden leveys on noin 0,5 cm. Sekoita ranskalaisten joukkoon maissitärkkelys ja mausteseos.

  3. Siirrä ranskalaiset kuivaan kulhoon tai suljettavaan pussiin, lisää Hellmann's® Vegan -majoneesi ja sekoita, kunnes majoneesi on levittynyt tasaisesti bataattien ympärille.

  4. Siirrä bataatit leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 3 valkosipulinkynttä makua antamaan.

  5. Paista noin 20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat paistuneet rapeiksi. Muista käännellä ranskalaisia paistamisen puolivälissä, jotta ne paistuvat tasaisesti.

  6. Ota ranskalaiset uunista ja anna niiden vetäytyä 3–5 minuuttia. Nauti!