Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Valmistelu
15 Minutes
Kokkausaika
25 Minutes
Lämmitä uuni 220 asteeseen. Vuoraa suuri uunipelti (tai kaksi keskikokoista uunipeltiä*) leivinpaperilla.
Leikkaa bataatit tasakokoisiksi tikuiksi, joiden leveys on noin 0,5 cm. Sekoita ranskalaisten joukkoon maissitärkkelys ja mausteseos.
Siirrä ranskalaiset kuivaan kulhoon tai suljettavaan pussiin, lisää Hellmann's® Vegan -majoneesi ja sekoita, kunnes majoneesi on levittynyt tasaisesti bataattien ympärille.
Siirrä bataatit leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 3 valkosipulinkynttä makua antamaan.
Paista noin 20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat paistuneet rapeiksi. Muista käännellä ranskalaisia paistamisen puolivälissä, jotta ne paistuvat tasaisesti.
Ota ranskalaiset uunista ja anna niiden vetäytyä 3–5 minuuttia. Nauti!