Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset

Kotitekoiset paprikalla ja rosmariinilla maustetut bataattiranskalaiset sopivat täydellisesti lähes jokaisen aterian lisukkeeksi.
  • 25 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 15 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2 bataattia
  • suolaa
  • ripaus pippuria
  • ripaus paprikajauhetta
  • 1 rosmariinin oksa pilkottuna
  • 2 tls maissitärkkelystä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl (50 g) Hellmann's Vegan majoneesia

Cooking Methods

  1. Lämmitä uuni 220 asteeseen. Vuoraa suuri uunipelti (tai kaksi keskikokoista uunipeltiä*) leivinpaperilla.

  2. Leikkaa bataatit tasakokoisiksi tikuiksi, joiden leveys on noin 0,5 cm. Sekoita ranskalaisten joukkoon maissitärkkelys ja mausteseos.

  3. Siirrä ranskalaiset kuivaan kulhoon tai suljettavaan pussiin, lisää Hellmann's® Vegan -majoneesi ja sekoita, kunnes majoneesi on levittynyt tasaisesti bataattien ympärille.

  4. Siirrä bataatit leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 3 valkosipulinkynttä makua antamaan.

  5. Paista noin 20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat paistuneet rapeiksi. Muista käännellä ranskalaisia paistamisen puolivälissä, jotta ne paistuvat tasaisesti.

  6. Ota ranskalaiset uunista ja anna niiden vetäytyä 3–5 minuuttia. Nauti!