Skip to:
 
 
                 Vegaaninen hampurilainen chipotle-majoneesin kera
                     Raikkaan makuinen ja herkullinen vegaaninen hampurilainen. Voit valmistaa oman pihvisi itse tai valita sämpylän väliin mieleisesi valmiin pihvin. Täytteenä avokadoa ja vegaanista chipotle-majoneesia. 
                   
 
                  -  20 Minutes Keittoaika 
-  Helppo Vaikeus 
-  20 Minutes Valmisteluaika 
-  6 People Palvelee 
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 vegaaninen pihvi oman makusi mukaan (tai ks. erillinen vegaaninen pihviresepti)
- 2 rkl Hellmann's Vegan majoneesia
- 3 viipaletta avokadoa
- 1/3 porkkanaa raastettuna (10 g)
- 1/3 punakaalia raastettuna (10 g)
- 1 rkl (10 g) vegaanista margariinia
- 1,4 dl (10 g) mikrosalaattia
- 1 vegaaninen sämpylä
- Vegepihvi: 1/2 tölkkiä (100 g) kikherneitä valutettuna
- 1 (5 g) kevätsipuli pilkottuna
- 3 rkl (10 g) maissia
- 1/2 porkkanaa (15 g) raastettuna
- 2 rkl (10 g) korppujauhoja
- 2 persiljan vartta (3 g) silputtuna
- 1/4 tls leivinjauhetta
- 1/2 rkl jauhoja
- 1/2 tls (0,5 g) valkosipulijauhetta
- 1/2 tls (0,5 g) mustapippuria
- 1/2 (0,5 g) paprikajauhetta
- 1/2 tls sinappia
Cooking Methods
-  Lämmitä vegaaninen pihvi pannulla margariinissa. 
-  Paahda sämpylät kevyesti. 
-  Levitä sämpylöille Hellmann's® Vegan Chipotle -majoneesia. 
-  Lisää mikrosalaatti, porkkanat, punakaali, avokado ja kasvispihvi sämpylän väliin. 
-  Vegepihvi: Sekoita kikherneet monitoimikoneella. 
-  Siirrä seos kulhoon ja sekoita joukkoon loput ainekset. 
-  Muotoile vihannespurilaisseoksesta pihvi ja paista se hitaasti kypsäksi joko margariinissa tai öljyssä. 
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     