Uuniperuna

Uuniperuna

Klassisesta lohturuoasta tuli juuri paljon herkullisempaa. Uuniperunamme on valmistettu täyteläisestä Hellmann's Vegan -majoneesista, savupavuista ja rapeasta sipulirouheesta.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    40 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 3 isoa kullanväristä perunaa
  • 2 rkl (25 g) Hellmann's Vegan majoneesia
  • 1 rkl (25 ml) mieto oliiviöljy
  • 1/2 sipulia pilkottuna
  • 2 rkl (20 g) maissia
  • 1 tls (3 g) chili con carne mausteseos
  • 10 kirsikkatomaattia kahtia leikattuna
  • 1 tölkki (200 g) kidneypapuja huuhdeltuna ja valutettuna
  • 2 rkl (20 ml) vettä
  • 3 tuoretta korianterin vartta (20 g) hienoksi silputtuna
  • 1 kevätsipuli
  • 1,4 dl (100 g) Hellmann's Vegan majoneesia

VALMISTUS

  1. Lämmitä uuni 220 asteeseen. Pese ja kuivaa perunat. Tee eri puolille perunaa vähintään 10 reikää haarukalla tai pienellä kuorimaveitsellä.

  2. Aseta perunat leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele niille tasaisesti Hellmann's Vegan -majoneesia. Ripottele perunoiden päälle suolaa ja paista noin 40 minuuttia.

  3. Valmista sillä välin vegaaninen Chile Con Carne. Lisää kattilaan 25 ml vettä. Sekoita joukkoon sipuli ja kypsennä muutaman minuutin ajan. Lisää pavut, maissi ja mausteseos. Kiehauta ja anna poreilla 2 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja kypsennä vielä pari minuuttia.

  4. Halkaise perunat ja täytä ne vegaanisella chilillä. Ripottele päälle kevätsipulia ja korianteria ja tarjoile Hellmann's® Vegan -majoneesin kanssa.