Skip to:
Skip to:
Valmistelu
20 Minutes
Kokkausaika
40 Minutes
Lämmitä uuni 220 asteeseen. Pese ja kuivaa perunat. Tee eri puolille perunaa vähintään 10 reikää haarukalla tai pienellä kuorimaveitsellä.
Aseta perunat leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele niille tasaisesti Hellmann's Vegan -majoneesia. Ripottele perunoiden päälle suolaa ja paista noin 40 minuuttia.
Valmista sillä välin vegaaninen Chile Con Carne. Lisää kattilaan 25 ml vettä. Sekoita joukkoon sipuli ja kypsennä muutaman minuutin ajan. Lisää pavut, maissi ja mausteseos. Kiehauta ja anna poreilla 2 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja kypsennä vielä pari minuuttia.
Halkaise perunat ja täytä ne vegaanisella chilillä. Ripottele päälle kevätsipulia ja korianteria ja tarjoile Hellmann's® Vegan -majoneesin kanssa.