Skip to:

Uuniperuna
-
40 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 3 isoa kullanväristä perunaa
- 2 rkl (25 g) Hellmann's Vegan majoneesia
- 1 rkl (25 ml) mieto oliiviöljy
- 1/2 sipulia pilkottuna
- 2 rkl (20 g) maissia
- 1 tls (3 g) chili con carne mausteseos
- 10 kirsikkatomaattia kahtia leikattuna
- 1 tölkki (200 g) kidneypapuja huuhdeltuna ja valutettuna
- 2 rkl (20 ml) vettä
- 3 tuoretta korianterin vartta (20 g) hienoksi silputtuna
- 1 kevätsipuli
- 1,4 dl (100 g) Hellmann's Vegan majoneesia
Cooking Methods
-
Lämmitä uuni 220 asteeseen. Pese ja kuivaa perunat. Tee eri puolille perunaa vähintään 10 reikää haarukalla tai pienellä kuorimaveitsellä.
-
Aseta perunat leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele niille tasaisesti Hellmann's Vegan -majoneesia. Ripottele perunoiden päälle suolaa ja paista noin 40 minuuttia.
-
Valmista sillä välin vegaaninen Chile Con Carne. Lisää kattilaan 25 ml vettä. Sekoita joukkoon sipuli ja kypsennä muutaman minuutin ajan. Lisää pavut, maissi ja mausteseos. Kiehauta ja anna poreilla 2 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja kypsennä vielä pari minuuttia.
-
Halkaise perunat ja täytä ne vegaanisella chilillä. Ripottele päälle kevätsipulia ja korianteria ja tarjoile Hellmann's® Vegan -majoneesin kanssa.