ranskalaiset

Nauti rapeasta pekonista ripotelluista rapeaista perunoista, joiden päällä on täyteläistä Hellmann's Tryffelimajoneesia
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 600 Grams pre-cooked fresh french fries
  • 200 Grams Bacon
  • 2 dl Hellmann's Truffle mayonnaise
  • 1 dl cucumber Slices
  • 1 dl red onion Slices
  • ½ dl hienonnettua kevätsipulia
  • noin 1 dl hienonnettua persiljaa

VALMISTUS

  1. Valmista ranskalaiset pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

  2. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista rapeaksi. Ripottele rapeaa pekonia ranskalaisten päälle.

  3. Pirskottele päälle runsaasti tryffelimajoneesia ja lisää viipaloitu kurkku ja punasipuli sekä hienonnettu kevätsipuli.

  4. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.