Skip to:

ranskalaiset
Nauti rapeasta pekonista ripotelluista rapeaista perunoista, joiden päällä on täyteläistä Hellmann's Tryffelimajoneesia
-
15 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
15 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 600 Grams pre-cooked fresh french fries
- 200 Grams Bacon
- 2 dl Hellmann's Truffle mayonnaise
- 1 dl cucumber Slices
- 1 dl red onion Slices
- ½ dl hienonnettua kevätsipulia
- noin 1 dl hienonnettua persiljaa
Cooking Methods
-
Valmista ranskalaiset pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
-
Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista rapeaksi. Ripottele rapeaa pekonia ranskalaisten päälle.
-
Pirskottele päälle runsaasti tryffelimajoneesia ja lisää viipaloitu kurkku ja punasipuli sekä hienonnettu kevätsipuli.
-
Viimeistele hienonnetulla persiljalla.