Skip to:
 
 
                 Keväinen perunasalaatti
                     Perunasalaatti sopii täydellisesti Hellmannin majoneesin kanssa. 
                   
 
                  -  20 Minutes Keittoaika 
-  Helppo Vaikeus 
-  20 Minutes Valmisteluaika 
-  4 People Palvelee 
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 kg keitettyjä ja kuorittuja parsaperunoita
- 1 ruokalusikka limettimehua
- 1 ruokalusikka sokeria
- 1 sipuli hienonnettuna
- 6 maustekurkkua pieninä kuutioina
- 1 dl Hellmann's - majoneesia
- 2 tl Maille - Dijonsinappia
- 1 dl täysmaitoa tai ranskankermaa (18 %)
- suolaa ja pippuria
- 1 nippu kevätsipulia
- 150 g vihreää parsaa
Cooking Methods
-  Leikkaa perunat viipaleiksi tai kuutioiksi. 
-  Sekoita limettimehu ja sokeri keskenään. Lisää hienonnettu sipuli ja maustekurkut. 
-  Sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi ja Maille-dijon-sinappi ja lisää täysmaito. 
-  Mausta suolalla ja pippurilla. 
-  Kääntele perunat ja hienonnettu kevätsipuli joukkoon. 
-  Keitä parsaa 1⁄2 minuuttia ja kaada se heti jääkylmään veteen, jotta se säilyttää upean vihreän värinsä. Leikkaa parsa pieniksi paloiksi ja kääntele perunasalaatin joukkoon. 
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     