Lohitäyte seesamikeksin päälle

Lohitäyte seesamikeksin päälle

Superherkulliset lohikeksit on helppo valmistaa, ja ne vievät sinut aasialaiseen makumaailmaan. Makuina wasabi, limetti ja seesami. Keksit sopivat alkuruoaksi tai mukavaksi pikkupurtavaksi. Voit valmistaa täytteen etukäteen jääkaappiin ja levittää sitä keksien päälle juuri ennen tarjoilua.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 20 keksiin: 300 g lohta mielellään MSC- merkittyä lohta
  • 1 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 limetti
  • 2 tls wasabitahnaa
  • 2 maustemittaa suolaa
  • Raaka-aineet: seesamikeksejä
  • Koristeluun: silputtua vihanneskrassia tai ruohosipulia

VALMISTUS

  1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Huuhtele limetti huolellisesti haalealla vedellä, ja raasta 1 tl kuorta ja purista 1 tl mehua. Sekoita keskenään majoneesi, limetinkuoriraaste, limettimehu, wasabi ja suola. Lisää joukkoon lohi.

  2. Jaa lohitäyte seesamkeksien päälle ja koristele krassilla tai ruohosipulilla.