Lohihampurilainen sitruunamajoneesilla

Bloggaaja Sara Ollilan luoma, suussasulavan lohiburgerin sämpylä pysyy kosteana majoneesisekoituksella.
  • 10 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 20 Minutes

    Valmisteluaika

  • 2 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 1 sämpylä
  • 500 grammaa lohta
  • salaattia
  • avokado
  • tomaatti
  • juustoa
  • BBQ-kastiketta

PUNASIPULIT

  • 1 punasipuli
  • 2 ruokalusikka punaviinietikkaa
  • 1 ruokalusikka sokeria
  • 1/2 teelusikka suolaa

KASTIKE

  • 2 desilitraa Hellmann's Real -majoneesia
  • 1 ruokalusikka Maille Whole Grain -sinappia
  • 1 ruokalusikka sokeria
  • 1 teelusikka suolaa
  • 1 teelusikka sitruunapippuria
  • ruokalusikka sitruunamehua

Cooking Methods

  1. Laita lohet paistumaan kuumalle pannulle. Mausta hyvin suolalla, sitruunapippurilla ja sitruunamehulla.

  2. Leikkaa punasipuli renkaiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon punaviinietikka, ruokalusikallinen sokeria sekä puolikas teelusikallinen suolaa. Sekoita ja anna sipulien kerätä makua noin 10 minuuttia.

  3. Lisää majoneesit erilliseen kuppiin. Laita joukkoon sinappi, suola, sokeri, sitruunapippuri ja sitruunamehu. Sekoita hyvin keskenään.

  4. Kun lohi on kypsää, niin ala kokoamaan hampurilaisia. Voitele sämpylä majoneesisekoituksella, jotta niistä tulee kosteampia. Lisää lisukkeet ja nauti! Reseptibloggaaja: Sara Ollila