Skip to:

Lohihampurilainen sitruunamajoneesilla
Bloggaaja Sara Ollilan luoma, suussasulavan lohiburgerin sämpylä pysyy kosteana majoneesisekoituksella.
-
10 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
2 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 sämpylä
- 500 grammaa lohta
- salaattia
- avokado
- tomaatti
- juustoa
- BBQ-kastiketta
PUNASIPULIT
- 1 punasipuli
- 2 ruokalusikka punaviinietikkaa
- 1 ruokalusikka sokeria
- 1/2 teelusikka suolaa
KASTIKE
- 2 desilitraa Hellmann's Real -majoneesia
- 1 ruokalusikka Maille Whole Grain -sinappia
- 1 ruokalusikka sokeria
- 1 teelusikka suolaa
- 1 teelusikka sitruunapippuria
- ruokalusikka sitruunamehua
Cooking Methods
-
Laita lohet paistumaan kuumalle pannulle. Mausta hyvin suolalla, sitruunapippurilla ja sitruunamehulla.
-
Leikkaa punasipuli renkaiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon punaviinietikka, ruokalusikallinen sokeria sekä puolikas teelusikallinen suolaa. Sekoita ja anna sipulien kerätä makua noin 10 minuuttia.
-
Lisää majoneesit erilliseen kuppiin. Laita joukkoon sinappi, suola, sokeri, sitruunapippuri ja sitruunamehu. Sekoita hyvin keskenään.
-
Kun lohi on kypsää, niin ala kokoamaan hampurilaisia. Voitele sämpylä majoneesisekoituksella, jotta niistä tulee kosteampia. Lisää lisukkeet ja nauti! Reseptibloggaaja: Sara Ollila