Lohilastut lime-majoneesitäytteellä

Lohileivät lime-majoneesitäytteellä

Herkulliset lohileivät lime-majoneesitäytteellä täydentävät juhlatarjoilun!
  • Valmistelu

    30 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 150 grammaa graavikirjolohta viipaleina
  • 1/2 desilitra ranskankermaa
  • 1 desilitra Hellmann's Real -majoneesia
  • 1/2 lime (mehu & kuori)
  • 1/2 kurkku
  • herneenversoja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • saaristolaisleipää
  • syötäviä orvokinkukkia

VALMISTUS

  1. Kuori kurkku ja viipaloi pieniksi kuutioiksi.

  2. Sekoita limen mehu, limetinkuoriraaste sekä ranskankerma ja Hellmann´s Real -majoneesi.

  3. Leikkaa leivästä muotilla ympyränmuotoisia paloja ja sivele majoneesiseoksella.

  4. Leikkaa lohiviipaleet ohuiksi naruiksi (noin 2-3 cm korkuiseksi) ja rullaa leivän päälle “rusetiksi”.

  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  6. Täytä lohirullien keskelle jäävä tila kurkulla ja herneenversoilla.

  7. Koristele lopuksi syötävin orvokinkukkasin.