Skip to:

Lohileivät lime-majoneesitäytteellä
Herkulliset lohileivät lime-majoneesitäytteellä täydentävät juhlatarjoilun!
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
30 Minutes
Valmisteluaika
-
8 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 150 grammaa graavikirjolohta viipaleina
- 1/2 desilitra ranskankermaa
- 1 desilitra Hellmann's Real -majoneesia
- 1/2 lime (mehu & kuori)
- 1/2 kurkku
- herneenversoja
- suolaa
- mustapippuria
- saaristolaisleipää
- syötäviä orvokinkukkia
Cooking Methods
-
Kuori kurkku ja viipaloi pieniksi kuutioiksi.
-
Sekoita limen mehu, limetinkuoriraaste sekä ranskankerma ja Hellmann´s Real -majoneesi.
-
Leikkaa leivästä muotilla ympyränmuotoisia paloja ja sivele majoneesiseoksella.
-
Leikkaa lohiviipaleet ohuiksi naruiksi (noin 2-3 cm korkuiseksi) ja rullaa leivän päälle “rusetiksi”.
-
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Täytä lohirullien keskelle jäävä tila kurkulla ja herneenversoilla.
-
Koristele lopuksi syötävin orvokinkukkasin.