Skip to:

Lohihampurilaiset
Herkulliset lohihampurilaiset tarjoillaan ranskalaisten perunoiden kera.
-
20 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
Hampurilaiset
- 4 hampurilaissämpylöitä
- 400 grammaa nahattomia lohifileitä (12 palaa)
- 1 ruukku salaattia
Kastike
- 1 desilitra Hellmann's majoneesia
- 1 ruokalusikka ranskankermaa
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa hienonnettuna
- 1 hienonnettu punasipuli
- 6 pimientos-paprikaa paistettuna ja paloiteltuna
- 1/2 - 1 teelusikka cayannepippuria
- suolaa ja pippuria
Cooking Methods
-
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset sekaisin kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.
-
Lämmitä grilli tai pannu kuumaksi ja paista lohta molemmin puolin, jotta se kypsyy kokonaan.
-
Grillaa tai paista hampurilaissämpylät ja aseta salaatti hampurilaissämpylän pohjalle, jonka jälkeen lisää 3 palaa lohta ja viimeiseksi kastike.
-
Tarjoile ranskalaisten perunoiden kera.