Lohihampurilaiset

Herkulliset lohihampurilaiset tarjoillaan ranskalaisten perunoiden kera.
  • 20 Minutes

    Keittoaika

  • Keskinkertainen

    Vaikeus

  • 10 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

Hampurilaiset

  • 4 hampurilaissämpylöitä
  • 400 grammaa nahattomia lohifileitä (12 palaa)
  • 1 ruukku salaattia

Kastike

  • 1 desilitra Hellmann's majoneesia
  • 1 ruokalusikka ranskankermaa
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa hienonnettuna
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • 6 pimientos-paprikaa paistettuna ja paloiteltuna
  • 1/2 - 1 teelusikka cayannepippuria
  • suolaa ja pippuria

Cooking Methods

  1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset sekaisin kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Lämmitä grilli tai pannu kuumaksi ja paista lohta molemmin puolin, jotta se kypsyy kokonaan.

  3. Grillaa tai paista hampurilaissämpylät ja aseta salaatti hampurilaissämpylän pohjalle, jonka jälkeen lisää 3 palaa lohta ja viimeiseksi kastike.

  4. Tarjoile ranskalaisten perunoiden kera.