KULHOLLINEN TÄYTELÄISTÄ KASVISPASTAA

KULHOLLINEN TÄYTELÄISTÄ KASVISPASTAA

Runsaasti tuoreita vihanneksia, tähteeksi jäänyttä pastaa ja täyteläinen, herkullinen kastike Real-majoneesista, sitruunan kuoresta ja parmesaanista. Niin hyvää!
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    20 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 230 g kirsikkatomaatteja
  • 2 kesäkurpitsaa viipaloituna
  • 2 rkl oliiviöljyä yhteensä
  • 230 g parsakaalin kukintoja nopeasti kiehautettuna
  • 450 g tähteeksi jäänyttä pennepastaa
  • 3 rkl Hellmann's majoneesia
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 0,6 dl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1 raastettu sitruunan kuori
  • basilika (valinnainen)

VALMISTUS

  1. LÄMMITÄ uuni 200 asteeseen. Pane kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsa reunalliselle uunipellille ja pirskottele päälle 1 rkl öljyä. Paahda 10-15 minuuttia tai kunnes tomaatit ovat pehmenneet.

  2. KUUMENNA jäljelle jäänyt öljy suuressa tarttumattomassa pannussa keskilämmöllä. Lisää kiehautettu parsakaali, paahdettu kesäkurpitsa ja tomaatit, pasta ja hieman kuumaa vettä. Kypsennä, kunnes pasta on kuumaa.

  3. SEKOITA Hellmann's® Real -majoneesi ja crème fraiche, lisää parmesaani, sitruunankuori ja basilika, jos käytät sitä. Mausta halutessasi suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile heti.