Skip to:

Tryffelihampurilainen
Tryffelihampurilaiset tulevat vieläkin paremmiksi, kun lisäät Hellmann's Tryffele Mayonnaise -majoneesia, joka on kermainen kosketus mehukkaisiin pihveihin, joiden päällä on maukasta Västerbotten-juustoa ja marinoitua punasipulia ja tarjoillaan paahdettujen perunasämpylöiden päällä.
-
15 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
15 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 4 perunasämpylää
- 600 grammaa jauhelihaa
- 4 viipaletta Monterey Jack juustoa
- 2 dl Hellmann's Truffle -majoneesia
- 2 dl hillottu punasipulia
- suolaa ja mustapippuria
Cooking Methods
-
Muotoile jauhelihasta neljä samankokoista pihviä. Mausta pihvit runsaalla suolalla ja mustapippurilla.
-
Kaada öljyä kuumalle pannulle ja paista pihvit molemmilta puolilta haluttuun muotoon. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Sulata juusto pihvin toiselle puolelle paistamisen puolivälissä.
-
Paahda sämpylöitä hetki ja levitä majoneesia molemmille puolikkaille.
-
Täytä lopuksi hampurilaiset.