Truffle burger with Hellmann's

Tryffelihampurilainen

Tryffelihampurilaiset tulevat vieläkin paremmiksi, kun lisäät Hellmann's Tryffele Mayonnaise -majoneesia, joka on kermainen kosketus mehukkaisiin pihveihin, joiden päällä on maukasta Västerbotten-juustoa ja marinoitua punasipulia ja tarjoillaan paahdettujen perunasämpylöiden päällä.
  • 15 Minutes

    Keittoaika

  • Keskinkertainen

    Vaikeus

  • 15 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 4 perunasämpylää
  • 600 grammaa jauhelihaa
  • 4 viipaletta Monterey Jack juustoa
  • 2 dl Hellmann's Truffle -majoneesia
  • 2 dl hillottu punasipulia
  • suolaa ja mustapippuria

Cooking Methods

  1. Muotoile jauhelihasta neljä samankokoista pihviä. Mausta pihvit runsaalla suolalla ja mustapippurilla.

  2. Kaada öljyä kuumalle pannulle ja paista pihvit molemmilta puolilta haluttuun muotoon. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Sulata juusto pihvin toiselle puolelle paistamisen puolivälissä.

  3. Paahda sämpylöitä hetki ja levitä majoneesia molemmille puolikkaille.

  4. Täytä lopuksi hampurilaiset.