Tryffelihampurilainen

Tryffelihampurilaiset tulevat vieläkin paremmiksi, kun lisäät Hellmann's Tryffele Mayonnaise -majoneesia, joka on kermainen kosketus mehukkaisiin pihveihin, joiden päällä on maukasta Västerbotten-juustoa ja marinoitua punasipulia ja tarjoillaan paahdettujen perunasämpylöiden päällä.
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 4 perunasämpylää
  • 600 grammaa jauhelihaa
  • 4 viipaletta Monterey Jack juustoa
  • 2 dl Hellmann's Truffle -majoneesia
  • 2 dl hillottu punasipulia
  • suolaa ja mustapippuria

VALMISTUS

  1. Muotoile jauhelihasta neljä samankokoista pihviä. Mausta pihvit runsaalla suolalla ja mustapippurilla.

  2. Kaada öljyä kuumalle pannulle ja paista pihvit molemmilta puolilta haluttuun muotoon. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Sulata juusto pihvin toiselle puolelle paistamisen puolivälissä.

  3. Paahda sämpylöitä hetki ja levitä majoneesia molemmille puolikkaille.

  4. Täytä lopuksi hampurilaiset.