Skip to:
 
 
                 Tryffelihampurilainen
                     Tryffelihampurilaiset tulevat vieläkin paremmiksi, kun lisäät Hellmann's Tryffele Mayonnaise -majoneesia, joka on kermainen kosketus mehukkaisiin pihveihin, joiden päällä on maukasta Västerbotten-juustoa ja marinoitua punasipulia ja tarjoillaan paahdettujen perunasämpylöiden päällä. 
                   
 
                  -  15 Minutes Keittoaika 
-  Keskinkertainen Vaikeus 
-  15 Minutes Valmisteluaika 
-  4 People Palvelee 
Ingredients
ryhmittelemätön
- 4 perunasämpylää
- 600 grammaa jauhelihaa
- 4 viipaletta Monterey Jack juustoa
- 2 dl Hellmann's Truffle -majoneesia
- 2 dl hillottu punasipulia
- suolaa ja mustapippuria
Cooking Methods
-  Muotoile jauhelihasta neljä samankokoista pihviä. Mausta pihvit runsaalla suolalla ja mustapippurilla. 
-  Kaada öljyä kuumalle pannulle ja paista pihvit molemmilta puolilta haluttuun muotoon. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Sulata juusto pihvin toiselle puolelle paistamisen puolivälissä. 
-  Paahda sämpylöitä hetki ja levitä majoneesia molemmille puolikkaille. 
-  Täytä lopuksi hampurilaiset. 
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     