Pekonihampurilainen avokadomajoneesilla

Tuhti burgeri saa raikkautta Hellmann's Real majoneesissa pyöritellyistä avokadokuutioista.
  • 20 Minutes

    Keittoaika

  • Keskinkertainen

    Vaikeus

  • 25 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 400 grammaa naudan jauhelihaa
  • 4 suikaletta pekonia
  • Flora kulta juoksevaa paistamista varten
  • 2 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 1 kypsä avokado
  • 1/2 limen mehu ja raastettu kuori
  • pippuria maustamiseen

Cooking Methods

  1. Laita jauheliha kulhoon, mausta pippurilla ja sekoita hyvin. Jaa jauheliha 4 osaan ja muotoile niistä hampurilaispihvejä.

  2. Leikkaa avokado kahtia, irrota kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla kuoresta. Leikkaa avokado tasakokoisiksi kuutioiksi. Laita avokadokuutiot kulhoon, lisää majoneesi, liemenmehu ja –kuori, mausta pippurilla ja sekoita hyvin.

  3. Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista hampurilaispihvejä 3-4 minuuttia per puoli.

  4. Paista pekonisuikaleita minuutin per puoli.

  5. Aseta hampurilaispihvi sämpylöiden päälle, laita pihvien päälle viipaloitua tomaattia ja sipulia. Lisää vielä avokadomajoneesi ja pekoni. Tarjoile raikkaan salaatin kera.