Skip to:

Pekonihampurilainen avokadomajoneesilla
Tuhti burgeri saa raikkautta Hellmann's Real majoneesissa pyöritellyistä avokadokuutioista.
-
20 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
25 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 400 grammaa naudan jauhelihaa
- 4 suikaletta pekonia
- Flora kulta juoksevaa paistamista varten
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- 4 hampurilaissämpylää
- 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 1 kypsä avokado
- 1/2 limen mehu ja raastettu kuori
- pippuria maustamiseen
Cooking Methods
-
Laita jauheliha kulhoon, mausta pippurilla ja sekoita hyvin. Jaa jauheliha 4 osaan ja muotoile niistä hampurilaispihvejä.
-
Leikkaa avokado kahtia, irrota kivi ja kaavi hedelmäliha lusikalla kuoresta. Leikkaa avokado tasakokoisiksi kuutioiksi. Laita avokadokuutiot kulhoon, lisää majoneesi, liemenmehu ja –kuori, mausta pippurilla ja sekoita hyvin.
-
Kuumenna rasva paistinpannulla. Paista hampurilaispihvejä 3-4 minuuttia per puoli.
-
Paista pekonisuikaleita minuutin per puoli.
-
Aseta hampurilaispihvi sämpylöiden päälle, laita pihvien päälle viipaloitua tomaattia ja sipulia. Lisää vielä avokadomajoneesi ja pekoni. Tarjoile raikkaan salaatin kera.