Skip to:
Skip to:
Valmistelu
25 Minutes
Kokkausaika
35 Minutes
Aloita härkäpastramin valmistus sekoittamalla mausteseos.
Murskaa korianterinsiemenet, sinapinsiemenet ja pippurit morttelissa tasaiseksi. Lisää mortteliin paprikajauhe, ruokosokeri ja valkosipuli, sekoita tasaiseksi.
Suolaa liha kauttaaltaan merisuolalla ja levitä mausteseos tasaisesti lihan pintaan. Kääri liha tiukkaan kelmuun ja laita se maustumaan jääkaappiin yhdeksi vuorokaudeksi.
Kun liha on maustunut, poista kelmu ja savusta liha joko savustuspöntössä, sähkösavustimessa tai savustuspussissa. On tärkeää saada lihalle pintasavua ja makua, ei kypsentää sitä. Noin kymmenen minuutin savustus riittää.
Paista lihaan pannulla rasvassa hyvä väri ja kypsennä se 120 asteessa noin 25-35 minuuttia tai kunnes lihan sisälämpö on 58°C. Kääri liha folioon ja anna jäähtyä.
Leikkaa lihasta ohuita viipaleita ja tarjoile mallasleivän ja coleslawin kera.
Leikkaa valkokaali suikaleiksi ja raasta porkkana.
Laita kaali ja porkkana kulhoon ja mausta sokerilla sekä suolalla.
Puristele tai paina kaalia hieman kämmenellä, jotta se pääsee kunnolla maustumaan. Anna maustua noin 30 minuuttia. Valmista kastike.
Sekoita kastikkeen kaikki ainekset keskenään saman lämpöisinä. Tarkista maku.
Kaada kaaliseoksesta neste pois ja sekoita joukkoon valmistamasi kastike. Tarkista maku ja tarjoile.
Täytä härkäpastrami Coleslaw-salaatilla ja nauti!