Skip to:

Härkäpastrami sandwich
-
35 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
25 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 ruokalusikka korianterin siemeniä
- 2 ruokalusikka sinapinsiemeniä
- 1 ruokalusikka viherpippuria
- 1 ruokalusikka mustapippuria
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 ruokalusikka savustettua paprikajauhetta
- 3 ruokalusikka ruokosokeria
- 5 ruokalusikka merisuolaa
- 1 kilogramma HK naudan ulkofileepala
- 3 ruokalusikka Flora Kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseos
- 4 viipale mallasleipää
Chili-coleslaw
- 400 grammaa valkokaalia
- 1 porkkana
- 1 teelusikka sokeria
- 1 teelusikka suolaa
Kastike
- 1 desilitra Hellmann's Chilimajoneesi
- 3 ruokalusikka sitruunamehua
- 1 ruokalusikka sweet chilikastiketta
- 1 ruokalusikka Maille Dijon Original sinappia
Cooking Methods
-
Aloita härkäpastramin valmistus sekoittamalla mausteseos.
-
Murskaa korianterinsiemenet, sinapinsiemenet ja pippurit morttelissa tasaiseksi. Lisää mortteliin paprikajauhe, ruokosokeri ja valkosipuli, sekoita tasaiseksi.
-
Suolaa liha kauttaaltaan merisuolalla ja levitä mausteseos tasaisesti lihan pintaan. Kääri liha tiukkaan kelmuun ja laita se maustumaan jääkaappiin yhdeksi vuorokaudeksi.
-
Kun liha on maustunut, poista kelmu ja savusta liha joko savustuspöntössä, sähkösavustimessa tai savustuspussissa. On tärkeää saada lihalle pintasavua ja makua, ei kypsentää sitä. Noin kymmenen minuutin savustus riittää.
-
Paista lihaan pannulla rasvassa hyvä väri ja kypsennä se 120 asteessa noin 25-35 minuuttia tai kunnes lihan sisälämpö on 58°C. Kääri liha folioon ja anna jäähtyä.
-
Leikkaa lihasta ohuita viipaleita ja tarjoile mallasleivän ja coleslawin kera.
-
Leikkaa valkokaali suikaleiksi ja raasta porkkana.
-
Laita kaali ja porkkana kulhoon ja mausta sokerilla sekä suolalla.
-
Puristele tai paina kaalia hieman kämmenellä, jotta se pääsee kunnolla maustumaan. Anna maustua noin 30 minuuttia. Valmista kastike.
-
Sekoita kastikkeen kaikki ainekset keskenään saman lämpöisinä. Tarkista maku.
-
Kaada kaaliseoksesta neste pois ja sekoita joukkoon valmistamasi kastike. Tarkista maku ja tarjoile.
-
Täytä härkäpastrami Coleslaw-salaatilla ja nauti!