Skip to:

Maukas hampurilainen italialaisittain maustetulla majoneesilla
Nämä italialaistyyliset burgerit valmistuvat nopeasti. Italian makuja tuo Hellmann's Light majoneesin sekaan hienonnetut oliivit sekä basilika.
-
10 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 500 grammaa naudan paistijauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 pieni punasipuli
- 2 ruokalusikka hienonnettua persiljaa
- 1 ruokalusikka hienonnettua timjamia
- 1 ruokalusikka hienonnettua rosmariinia
- pippuria maustamiseen
- 4 Ciabatta-sämpylää
- 70 grammaa rucolaa
ITALIALAINEN MAJONEESI
- 4 ruokalusikka Hellmann's Light majoneesia
- 2 ruokalusikka tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 10 mustaa oliivia
Cooking Methods
-
Sekoita keskenään isossa kulhossa jauheliha, kananmuna sekä hienonnetut yrtit.
-
Mausta jauhelihamassa tarvittaessa pippurilla.
-
Muotoile massasta 4 pihviä ja paista pihvit kuumalla pannulla 3-4 minuuttia per puoli.
-
Sekoita keskenään majoneesi ja hienonnetut oliivit ja basilika. Mausta pippurilla.
-
Tarjoile hampurilaiset paahdetun ciabattan ja rucolan kera.