Maukas hampurilainen italialaisittain maustetulla majoneesilla

Nämä italialaistyyliset burgerit valmistuvat nopeasti. Italian makuja tuo Hellmann's Light majoneesin sekaan hienonnetut oliivit sekä basilika.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 500 grammaa naudan paistijauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 ruokalusikka hienonnettua persiljaa
  • 1 ruokalusikka hienonnettua timjamia
  • 1 ruokalusikka hienonnettua rosmariinia
  • pippuria maustamiseen
  • 4 Ciabatta-sämpylää
  • 70 grammaa rucolaa

ITALIALAINEN MAJONEESI

  • 4 ruokalusikka Hellmann's Light majoneesia
  • 2 ruokalusikka tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 10 mustaa oliivia

VALMISTUS

  1. Sekoita keskenään isossa kulhossa jauheliha, kananmuna sekä hienonnetut yrtit.

  2. Mausta jauhelihamassa tarvittaessa pippurilla.

  3. Muotoile massasta 4 pihviä ja paista pihvit kuumalla pannulla 3-4 minuuttia per puoli.

  4. Sekoita keskenään majoneesi ja hienonnetut oliivit ja basilika. Mausta pippurilla.

  5. Tarjoile hampurilaiset paahdetun ciabattan ja rucolan kera.