Skip to:

Toast skagen jokirapu-majoneesitäytteellä
-
20 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
RAAKA-AINEET
- 4 viipale leipää (paahtoleipää)
- 1 ruokalusikka Flora Kulta juoksevaa
Täyte:
- 300 g jokiravunpyrstöjä
- 2 ruokalusikka sitruunamehua
- 1 dl Hellmann's Real majoneesia
- 2 ruokalusikka kevytranskankerma (esim. Creme fraiche)
- 1 teelusikka valkopippuria
- 2 ruokalusikka tuoretta tilliä silputtu
- 100 grammaa Parmesaania
- Koristeluun kirjolohenmätiä
Cooking Methods
-
Leikkaa parmesaanista juustohöylällä ohuita viipaleita.
-
Kuumenna uuni 150 asteeseen.
-
Asettele viipaleet kolmioiksi leivinpaperin päälle pellille.
-
Yhteen kolmioon tarvitset kolme juustoviipaletta.
-
Sulata juustoviipaleet uunissa, anna jäähtyä ja siisti reunat tarvittaessa terävällä veitsellä.
-
Poista paahtoleivistä reunat ja paista ne kullanruskeiksi paistinpannulla Flora juoksevassa.
-
Valuta ravut ja mausta ne sitruunanmehulla.
-
Notkista majoneesi creme fraichella ja mausta tahna valkopippurilla sekä tillisilpulla.
-
Sekoita ravut varovasti tahnan joukkoon. Kokoa annos: lusikoi leiville raputahna (HUOM! Täytettä saa olla reilusti!) ja päälle parmesaanilastu.
-
Koristele leivät kirjolohenmädillä.
-
Nauti kuohuviinin kanssa juhlavana alkupalana.