Skip to:

Kasvistarjotin majoneesidipeillä
-
30 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
5 People
Palvelee
Ingredients
Munakoisoranskikset
- 2 pientä, hoikkaa munakoisoa
- 100 g tempura-jauhoja (esim. Yutaka Tempura Batter Mix)
- 0,5- 1 litra ruokaöljyä
- suola
Maalaispatonkisipsit
- 1 maalaispatonki
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 teelusikka fenkolinsiemeniä
- sormisuolaa
Lisäksi
- vihreitä isoja oliiveja
- mustia pieniä oliiveja
- snacksikurkkuja, niitä pieniä
- eri värisiä minitomaatteja
Ras’el hanout -kukkakaalit
- 2 rasiaa kukkakaalimixiä (valkoinen ja violetti)
- 2 ruokalusikka öljyä
- 1 teelusikka ras el hanout -mausteseosta
Sitruuna-broccoliinit
- 1 paketti broccoliineja
- 1 ruokalusikka öljyä
- 1 tuore sitruunankuori raastettuna
- sormisuolaa
Fetamajoneesi
- 450 g Hellmann's Real -majoneesia (1 purkki)
- 200 g feta-juustoa
- mustapippuria
Sitruunamajoneesi
- 450 g Hellmann's valkosipulimajoneesi
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 1 ruokalusikka sitruunamehua
Cooking Methods
-
Leikkaa munakoison kanta pois ja halkaise munakoisot pituussuunnassa. Leikkaa puolikkaat ohuiksi veneiks ja pyöräytä tempurajauhoissa. Paista 180-asteisessa öljyssä, kunnes kauniin ruskeita. Ripottele päälle sormisuolaa.
-
Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi. Murskaa fenkolinsiemet morttelissa.
-
Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä patonkiviipaleita välillä käännellen, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Lisää lopuksi joukkoon fenkolinsiemet ja paista heti. Nosta viipaleet lautaselle ja ripottele pinnalle sormisuolaa.
-
Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja valuta päälle öljy. Ripottele pinnalle ras’el hanout-mauste ja suola. Paahda 200 asteessa noin 10 minuuttia.
-
Siisti broccoliinien kannat. Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä broccoliineja, kunnes ne saavat hieman väriä, mutta eivät ole vielä täysin pehmenneet. Siirrä pannu levyltä ja sekoita joukkoon sitruunankuoriraaste. Mausta sormisuolalla.
-
Valmista fetamajoneesi puristamalla majoneesi kulhoon ja murentamalla joukkoon feta. Rouhi mustapippuria maun mukaan.
-
Valkosipulimajoneesi tuunataan yhden sitruunan raastetulla kuorella ja ruokalusikallisella sitruunanmehua.
-
Lisäksi Hellmann'sin chilimajoneesi sellaisenaan.
-
Kokoa kaikki herkut isolle tarjottimelle tai lautaselle ja tarjoa majoneesidippien kanssa.