Skip to:
Skip to:
Valmistelu
10 Minutes
Kokkausaika
20 Minutes
Keitä tarpeen mukaan ravunliha tai katkaravut. Jäähdytä.
Pilko paprika, kevätsipuli, selleri ja kurkku pieniksi paloiksi. Sekoita ne kulhossa ravunlihan/katkarapujen kanssa.
Pilko chili ja korianteri pieneksi silpuksi. Lisää ne kulhoon.
Lisää joukkoon myös limen mehu, majoneesia ja oliiviöljy.
Mausta makusi mukaan.
Halkaise avokado ja suurenna “kuoppaa” tarpeen mukaan lusikalla.
Lusikoi täyte avokadoille ja purista päälle limemehua.
Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla.
Lämmitä uuni 190°C.
Pilko avokadot sopivan kokosiksi paloiksi.
Laita yhteen kulhoon jauhot, toiseen kevyesti rikkivatkattu muna sekä maito -yhdistelmä ja kolmanteen korppujauhot.
Mausta korppujauhot suolalla, pippurilla, valkosipulimausteella ja wasabi&sesame-mausteella.
Laita uunipelti valmiiksi ja päällystä leivinpaperilla.
Pyörittele avokadopalat ensin jauhoissa, sitten munamaito-seoksessa ja lopuksi korppujauhoissa. Aseta pellille. Paista paloja n. 20 minuuttia. Tarkkaile ettei pinta pala.
Paiston aikana voit valmistaa kastikkeen. Sekoita korianteri ja limemehu sauvasekoittimella niin sileäksi kuin mahdollista. Lisää majoneesi ja tasoita kastike loppuun. Mausta makusi mukaan.
Tarjoa popperit lämpöisinä tai jäähtyneinä kastikkeen kera.