Skip to:

Toast Skagen
Toast Skagen on ruotsalainen katkarapuleipä, joka on helppo valmistaa myös kotona. Tarjoa tämä herkullinen klassikko alkupalana.
-
10 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
30 Minutes
Valmisteluaika
-
6 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 pussia katkarapuja (pakaste)
- 300 g crème fraîchea
- 1 ruokalusikkaa Maille® Dijonsinappia
- 1/4 teelusikkaa suolaa
- ripaus mustapippuria
- 6 paahtoleipää
- 1 dl Hellmann's majoneesia
- 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
- 1 dl tilliä hienonnettuna
- Koristeluun: 100 g lohenmätiä; sitruunalohkoja; tilliä
Cooking Methods
-
Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Valuta myös mäti.
-
Sekoita ranskankermaan majoneesi ja katkaravut. Lisää tilli, ruohosipuli ja muut mausteet.
-
Paahda leivät. Lusikoi katkarapuseos leiville.
-
Annostele mäti katkarapuseoksen päälle. Koristele ohuilla sitruunalohkoilla ja tillillä.