Toast Skagen

Toast Skagen on ruotsalainen katkarapuleipä, joka on helppo valmistaa myös kotona. Tarjoa tämä herkullinen klassikko alkupalana.
  • 10 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 30 Minutes

    Valmisteluaika

  • 6 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2 pussia katkarapuja (pakaste)
  • 300 g crème fraîchea
  • 1 ruokalusikkaa Maille® Dijonsinappia
  • 1/4 teelusikkaa suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 6 paahtoleipää
  • 1 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 dl tilliä hienonnettuna
  • Koristeluun: 100 g lohenmätiä; sitruunalohkoja; tilliä

Cooking Methods

  1. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Valuta myös mäti.

  2. Sekoita ranskankermaan majoneesi ja katkaravut. Lisää tilli, ruohosipuli ja muut mausteet.

  3. Paahda leivät. Lusikoi katkarapuseos leiville.

  4. Annostele mäti katkarapuseoksen päälle. Koristele ohuilla sitruunalohkoilla ja tillillä.