Toast Skagen

Toast Skagen on ruotsalainen katkarapuleipä, joka on helppo valmistaa myös kotona. Tarjoa tämä herkullinen klassikko alkupalana.
  • Valmistelu

    30 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 2 pussia katkarapuja (pakaste)
  • 300 g crème fraîchea
  • 1 ruokalusikkaa Maille® Dijonsinappia
  • 1/4 teelusikkaa suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 6 paahtoleipää
  • 1 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 dl tilliä hienonnettuna
  • Koristeluun: 100 g lohenmätiä; sitruunalohkoja; tilliä

VALMISTUS

  1. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Valuta myös mäti.

  2. Sekoita ranskankermaan majoneesi ja katkaravut. Lisää tilli, ruohosipuli ja muut mausteet.

  3. Paahda leivät. Lusikoi katkarapuseos leiville.

  4. Annostele mäti katkarapuseoksen päälle. Koristele ohuilla sitruunalohkoilla ja tillillä.