Silliä aasialaisella vivahteella

Silliä aasialaisella vivahteella

Noutopöydän klassikko on silli. Kiehtovat eksoottiset maut, kuten thaibasilika ja sitruunaruoho, tekevät sillistä jotain aivan erityistä.
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • Kahdeksalle henkilölle noutopöytään:
  • 2 pakkausta 5 minuutin sillifileitä (à 420 g)
  • 2 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 1/2 ruukkua thaibasilikaa
  • 2 sitruunaruohoa
  • 2 maustemittaa chilihiutaleita
  • Thai basilikaa

VALMISTUS

  1. Valuta silli ja leikkaa se paloiksi. Sekoita majoneesi ja thaibasilika sauvasekoittimella.

  2. Leikkaa noin 4 sentin pala molempien sitruunaruohojen tyvestä. Murskaa juuripalat veitsen kahvan takareunalla ja pilko ne hienoksi. Sekoita majoneesiin silli ja sitruunaruoho ja mausta chilihiutaleilla.

  3. Anna sillin vetäytyä jääkaapissa noin 3 tuntia ennen tarjoilua, jotta se ehtii imeä maut itseensä.