Skip to:

Silliä aasialaisella vivahteella
Noutopöydän klassikko on silli. Kiehtovat eksoottiset maut, kuten thaibasilika ja sitruunaruoho, tekevät sillistä jotain aivan erityistä.
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
10 Minutes
Valmisteluaika
-
8 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- Kahdeksalle henkilölle noutopöytään:
- 2 pakkausta 5 minuutin sillifileitä (à 420 g)
- 2 dl Hellmann's majoneesia
- 1 1/2 ruukkua thaibasilikaa
- 2 sitruunaruohoa
- 2 maustemittaa chilihiutaleita
- Thai basilikaa
Cooking Methods
-
Valuta silli ja leikkaa se paloiksi. Sekoita majoneesi ja thaibasilika sauvasekoittimella.
-
Leikkaa noin 4 sentin pala molempien sitruunaruohojen tyvestä. Murskaa juuripalat veitsen kahvan takareunalla ja pilko ne hienoksi. Sekoita majoneesiin silli ja sitruunaruoho ja mausta chilihiutaleilla.
-
Anna sillin vetäytyä jääkaapissa noin 3 tuntia ennen tarjoilua, jotta se ehtii imeä maut itseensä.