Possuvartaat satay-kastikkeella

Possuvartaat tarjoillaan satay-kastikkeen ja limelohkojen kanssa.
  • Valmistelu

    150 Minutes

  • Kokkausaika

    30 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 600 grammaa porsaan fileetä
  • 2 ruokalusikka maapähkinäöljyä
  • 2 ruokalusikka vähäsuolaista soijakastiketta
  • 1 lime
  • pippuria

KASTIKE

  • 1.5 desilitraa kookosmaitoa (light)
  • 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 1 teelusikka punaista currytahnaa
  • 1 teelusikka juoksevaa hunajaa
  • 2 teelusikka maapähkinävoita
  • 2 teelusikka vähäsuolaista soijakastiketta
  • 2 limeä

VALMISTUS

  1. Leikkaa porsaanfilee suupalan kokoisiksi paloiksi, laita palat kulhoon ja lisää maapähkinäöljy ja soijakastike. Anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia.

  2. Lämmitä pienessä kattilassa kookosmaito ja currytahna, ja anna seoksen kiehua muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon hunaja, maapähkinävoi ja soijakastike.

  3. Nosta kattila pois liedeltä ja anna seoksen jäähtyä. Lisää sitten majoneesi ja limen mehu, ja sekoita kastike tasaiseksi.

  4. Pistele possunpalat 8 varrastikkuun. Laita grilli tai paistinpannu lämpenemään.

  5. Paista tai grillaa possuvartaita, kunnes liha tuntuu kiinteältä ja näyttää kypsältä.

  6. Sivele vartaiden päälle satay-kastiketta ja paista / grillaa vartaita vielä molemmilta puolilta noin 30 sekunnin ajan, tai kunnes kastike alkaa karamellisoitua. Tarjoa vartaat lopun satay-kastikkeen ja limelohkojen kanssa.