Skip to:

Possuvartaat satay-kastikkeella
-
30 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
150 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 600 grammaa porsaan fileetä
- 2 ruokalusikka maapähkinäöljyä
- 2 ruokalusikka vähäsuolaista soijakastiketta
- 1 lime
- pippuria
KASTIKE
- 1.5 desilitraa kookosmaitoa (light)
- 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 1 teelusikka punaista currytahnaa
- 1 teelusikka juoksevaa hunajaa
- 2 teelusikka maapähkinävoita
- 2 teelusikka vähäsuolaista soijakastiketta
- 2 limeä
Cooking Methods
-
Leikkaa porsaanfilee suupalan kokoisiksi paloiksi, laita palat kulhoon ja lisää maapähkinäöljy ja soijakastike. Anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia.
-
Lämmitä pienessä kattilassa kookosmaito ja currytahna, ja anna seoksen kiehua muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon hunaja, maapähkinävoi ja soijakastike.
-
Nosta kattila pois liedeltä ja anna seoksen jäähtyä. Lisää sitten majoneesi ja limen mehu, ja sekoita kastike tasaiseksi.
-
Pistele possunpalat 8 varrastikkuun. Laita grilli tai paistinpannu lämpenemään.
-
Paista tai grillaa possuvartaita, kunnes liha tuntuu kiinteältä ja näyttää kypsältä.
-
Sivele vartaiden päälle satay-kastiketta ja paista / grillaa vartaita vielä molemmilta puolilta noin 30 sekunnin ajan, tai kunnes kastike alkaa karamellisoitua. Tarjoa vartaat lopun satay-kastikkeen ja limelohkojen kanssa.