Skip to:

Pekoneesi
Kokeile pekonia, kun seuraavan kerran valmistat hampurilaisia. Pekoni on nopea ja helppo valmistaa, mutta ennen kaikkea se maistuu herkulliselta. Se sopii hyvin myös muiden liharuokien kanssa.
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
15 Minutes
Valmisteluaika
-
2 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 dl Hellmann's majoneesia
- 1 pkt pekonia (140 g)
- 2 rkl hienoksi pilkottua ruohosipulia
- 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria
Cooking Methods
-
Leikkaa pekoni hyvin pieniksi paloiksi. Paista rapeiksi paistinpannulla. Valuta pekoninpalat talouspaperin päällä. Anna jäähtyä.
-
Sekoita majoneesi, pekoni, ruohosipuli ja pippuri. Tarjoile grillatun pihvin ja hampurilaisten kanssa.