Pekoneesi

Pekoneesi

Kokeile pekonia, kun seuraavan kerran valmistat hampurilaisia. Pekoni on nopea ja helppo valmistaa, mutta ennen kaikkea se maistuu herkulliselta. Se sopii hyvin myös muiden liharuokien kanssa.
  • 0 Minute

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 15 Minutes

    Valmisteluaika

  • 2 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 pkt pekonia (140 g)
  • 2 rkl hienoksi pilkottua ruohosipulia
  • 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria

Cooking Methods

  1. Leikkaa pekoni hyvin pieniksi paloiksi. Paista rapeiksi paistinpannulla. Valuta pekoninpalat talouspaperin päällä. Anna jäähtyä.

  2. Sekoita majoneesi, pekoni, ruohosipuli ja pippuri. Tarjoile grillatun pihvin ja hampurilaisten kanssa.