Pekoneesi

Pekoneesi

Kokeile pekonia, kun seuraavan kerran valmistat hampurilaisia. Pekoni on nopea ja helppo valmistaa, mutta ennen kaikkea se maistuu herkulliselta. Se sopii hyvin myös muiden liharuokien kanssa.
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 2 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 pkt pekonia (140 g)
  • 2 rkl hienoksi pilkottua ruohosipulia
  • 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria

VALMISTUS

  1. Leikkaa pekoni hyvin pieniksi paloiksi. Paista rapeiksi paistinpannulla. Valuta pekoninpalat talouspaperin päällä. Anna jäähtyä.

  2. Sekoita majoneesi, pekoni, ruohosipuli ja pippuri. Tarjoile grillatun pihvin ja hampurilaisten kanssa.