Nyhtönauta & coleslaw burger

Tämän burgerin kruunaa uunissa pitkään kypsytetty naudan lapa ja coleslaw-salaatti.
  • Valmistelu

    60 Minutes

  • Kokkausaika

    240 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 kilogramma naudan lapaa
  • 2 sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 Knorr Fond ”du Chef” tumma naudanliha -annosfondia
  • oreganoa
  • timjamia
  • 2 litraa vettä
  • 4 hyvää sämpylää
  • 150 grammaa Crème Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa
  • 1 porkkana
  • 0.5 varhaiskaalia
  • 1 ruokalusikka Turkkilaista jogurttia
  • 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 1 teelusikka valkoviinietikkaa
  • 1 teelusikka hunajaa
  • 1 teelusikka sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria

VALMISTUS

  1. Ota naudan lapa ajoissa huoneenlämpöön.

  2. Mausta liha suolalla ja laita uunivuokaan.

  3. Kuori ja lohko sipulit ja laita vuokaan yrttien kanssa.

  4. Kiehauta vesi ja annosfondi, kaada lihan päälle.

  5. Peitä uunivuoka foliolla ja laita 150-asteiseen uuniin 4 tunniksi kypsymään.

  6. Anna jäähtyä liemessä. Revi jäähtynyt liha haarukalla pieniksi suikaleiksi.

  7. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali ohueksi.

  8. Sekoita kaikki kastikeainekset yhteen ja lisää porkkanaraaste sekä kaali.

  9. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

  10. Paahda halkaistut sämpylät leivontapannulla rapeiksi, levitä tuorejuustoa molemmille puolille hyvä kerros.

  11. Nostele coleslaw-salaattia pohjan päälle, nostele nyhtönautaa coleslaw-salaatin päälle ja laita lopuksi kansi päälle.