Skip to:
 
 
                 Nyhtönauta & coleslaw burger
-  240 Minutes Keittoaika 
-  Keskinkertainen Vaikeus 
-  60 Minutes Valmisteluaika 
-  4 People Palvelee 
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 kilogramma naudan lapaa
- 2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 Knorr Fond ”du Chef” tumma naudanliha -annosfondia
- oreganoa
- timjamia
- 2 litraa vettä
- 4 hyvää sämpylää
- 150 grammaa Crème Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa
- 1 porkkana
- 0.5 varhaiskaalia
- 1 ruokalusikka Turkkilaista jogurttia
- 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 1 teelusikka valkoviinietikkaa
- 1 teelusikka hunajaa
- 1 teelusikka sitruunamehua
- suolaa
- pippuria
Cooking Methods
-  Ota naudan lapa ajoissa huoneenlämpöön. 
-  Mausta liha suolalla ja laita uunivuokaan. 
-  Kuori ja lohko sipulit ja laita vuokaan yrttien kanssa. 
-  Kiehauta vesi ja annosfondi, kaada lihan päälle. 
-  Peitä uunivuoka foliolla ja laita 150-asteiseen uuniin 4 tunniksi kypsymään. 
-  Anna jäähtyä liemessä. Revi jäähtynyt liha haarukalla pieniksi suikaleiksi. 
-  Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali ohueksi. 
-  Sekoita kaikki kastikeainekset yhteen ja lisää porkkanaraaste sekä kaali. 
-  Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. 
-  Paahda halkaistut sämpylät leivontapannulla rapeiksi, levitä tuorejuustoa molemmille puolille hyvä kerros. 
-  Nostele coleslaw-salaattia pohjan päälle, nostele nyhtönautaa coleslaw-salaatin päälle ja laita lopuksi kansi päälle. 
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     