Skip to:

Nyhtönauta & coleslaw burger
-
240 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
60 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 kilogramma naudan lapaa
- 2 sipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 Knorr Fond ”du Chef” tumma naudanliha -annosfondia
- oreganoa
- timjamia
- 2 litraa vettä
- 4 hyvää sämpylää
- 150 grammaa Crème Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa
- 1 porkkana
- 0.5 varhaiskaalia
- 1 ruokalusikka Turkkilaista jogurttia
- 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 1 teelusikka valkoviinietikkaa
- 1 teelusikka hunajaa
- 1 teelusikka sitruunamehua
- suolaa
- pippuria
Cooking Methods
-
Ota naudan lapa ajoissa huoneenlämpöön.
-
Mausta liha suolalla ja laita uunivuokaan.
-
Kuori ja lohko sipulit ja laita vuokaan yrttien kanssa.
-
Kiehauta vesi ja annosfondi, kaada lihan päälle.
-
Peitä uunivuoka foliolla ja laita 150-asteiseen uuniin 4 tunniksi kypsymään.
-
Anna jäähtyä liemessä. Revi jäähtynyt liha haarukalla pieniksi suikaleiksi.
-
Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali ohueksi.
-
Sekoita kaikki kastikeainekset yhteen ja lisää porkkanaraaste sekä kaali.
-
Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
-
Paahda halkaistut sämpylät leivontapannulla rapeiksi, levitä tuorejuustoa molemmille puolille hyvä kerros.
-
Nostele coleslaw-salaattia pohjan päälle, nostele nyhtönautaa coleslaw-salaatin päälle ja laita lopuksi kansi päälle.