Mausteiset wingsit & Hellmann's Yellow Mustard sinappi -dippi

Kullanruskeiksi paistetut, rapeat kanansiivet saavat lisämakua Hellmann's Yellow Mustard -sinapista.
  • 60 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 20 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2 kilogrammaa kanansiipiä
  • 2 ruokalusikka leivinjauhetta
  • 2 ruokalusikka Maizena -maissitärkkelystä
  • 1 ruokalusikka valkosipulijauhetta
  • 1 ruokalusikka savupaprikajauhetta
  • 1 ruokalusikka suolaa

LISUKKEET

  • Hellmann's American Yellow Mustard -sinappia

Cooking Methods

  1. Kuumenna uuni 200 °C:seen. Levitä leivinpaperi pellille ja aseta uunin ritilä pellin päälle.

  2. Sekoita suola, mausteet, maissitärkkelys ja leivinjauhe isossa pakastepussissa. Lisää joukkoon kanansiivet. Sulje pussi ja ravista, kunnes ainekset ovat levinneet tasaisesti.

  3. Ota kanansiivet pussista ja aseta ne ritilän päälle. Paista kanansiivet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Tähän menee noin 45–60 minuuttia. Ota kanansiivet uunista ja anna seistä 5 minuuttia ennen tarjoamista.

  4. Tarjoa kanansiivet Hellmann’s Yellow Mustard –sinapin ja ranskalaisten kera.