Skip to:

Mausteiset wingsit & Hellmann's Yellow Mustard sinappi -dippi
Kullanruskeiksi paistetut, rapeat kanansiivet saavat lisämakua Hellmann's Yellow Mustard -sinapista.
-
60 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 kilogrammaa kanansiipiä
- 2 ruokalusikka leivinjauhetta
- 2 ruokalusikka Maizena -maissitärkkelystä
- 1 ruokalusikka valkosipulijauhetta
- 1 ruokalusikka savupaprikajauhetta
- 1 ruokalusikka suolaa
LISUKKEET
- Hellmann's American Yellow Mustard -sinappia
Cooking Methods
-
Kuumenna uuni 200 °C:seen. Levitä leivinpaperi pellille ja aseta uunin ritilä pellin päälle.
-
Sekoita suola, mausteet, maissitärkkelys ja leivinjauhe isossa pakastepussissa. Lisää joukkoon kanansiivet. Sulje pussi ja ravista, kunnes ainekset ovat levinneet tasaisesti.
-
Ota kanansiivet pussista ja aseta ne ritilän päälle. Paista kanansiivet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Tähän menee noin 45–60 minuuttia. Ota kanansiivet uunista ja anna seistä 5 minuuttia ennen tarjoamista.
-
Tarjoa kanansiivet Hellmann’s Yellow Mustard –sinapin ja ranskalaisten kera.