Skip to:

Majoneesilla ja sinapilla maustettu smörrebröd
Pari lusikallista Hellmann's majoneesia tuo kaivattua kermaisuutta tämän herkullisen smörrebröd-reseptin täytteeseen!
-
15 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
45 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 9 perunaa keitettynä
- 8 viipaletta ruis-, mallas- tai saaristolaisleipää
- 1 ruokalusikka mietoa Turun Sinappia
- 2 kananmunaa keitettynä ja viipaloituna
- 1/2 punasipuli
- 4 retiisiä
- 1 sillifilee
- 1 oksa tilliä
- tuoretta piparjuurta koristeluun
KASTIKE
- 1 suolakurkku kuutioituna
- 3 ruokalusikka kaprista
- 1/2 punasipuli
- 1 teelusikka suolaa
- 1/2 teelusikka mustapippuria
- 1 ruokalusikka kermaviiliä
- 2 ruokalusikka Hellmann's majoneesia
- 1 ruokalusikka tulista Turun Sinappia
Cooking Methods
-
Kuutioi kypsät perunat n. 2 cm x 2 cm kuutioiksi.
-
Sekoita kastikkeen kaikki aineet sekaisin ja lisää perunoiden joukkoon.
-
Anna maustua noin 30 minuuttia.
-
Voitele leivät ohuelti sinapilla ja lusikoi päälle perunasalaattia.
-
Lado päälle kananmunaviipaleet.
-
Koristele smörrebröd punasipulilla ja retiiseillä.
-
Leikkaa sillifilee noin 2 cm levyisiksi paloiksi.
-
Nosta palat leivän päälle.
-
Koristele smörrebröd tillillä ja raastetulla piparjuurella.