Skip to:

Lohivartaat limedipillä (G)
Grillatut lohivartaat tarjoillaan limedipin ja salaatin kera.
-
15 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
45 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 600 grammaa lohifileitä
- 1 sitruuna
- 1 ruokalusikka oliiviöljyä
- mustapippuria
- suolaa
DIPPI
- 1 limen mehu ja raastettu kuori
- 3 kevätsipulia
- 4 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 1/2 keltainen paprika
- 2 ruokalusikka luonnonjugurttia
- 1 ruokalusikka hienonnettua korianteria
Cooking Methods
-
Leikkaa lohifilee 3cm paksuisiksi paloiksi ja viipaloi sitruuna.
-
Laita varrastikkuihin vuorotellen lohta ja sitruunanviipaleita.
-
Voitele vartaat oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla.
-
Hienonna kevätsipuli ja paprika ja sekoita ne majoneesin kanssa.
-
Lisää luonnonjogurtti ja hienonnettu korianteri.
-
Lisää viimeisenä limen kuori ja mehu.
-
Mausta tarvittaessa mustapippurilla.
-
Grillaa Lohivartaat kaikilta puolilta muutaman minuutin ajan.
-
Tarjoile herkullisen salaatin kera!