Lohivartaat limedipillä (G)

Grillatut lohivartaat tarjoillaan limedipin ja salaatin kera.
  • Valmistelu

    45 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 600 grammaa lohifileitä
  • 1 sitruuna
  • 1 ruokalusikka oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • suolaa

DIPPI

  • 1 limen mehu ja raastettu kuori
  • 3 kevätsipulia
  • 4 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 1/2 keltainen paprika
  • 2 ruokalusikka luonnonjugurttia
  • 1 ruokalusikka hienonnettua korianteria

VALMISTUS

  1. Leikkaa lohifilee 3cm paksuisiksi paloiksi ja viipaloi sitruuna.

  2. Laita varrastikkuihin vuorotellen lohta ja sitruunanviipaleita.

  3. Voitele vartaat oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla.

  4. Hienonna kevätsipuli ja paprika ja sekoita ne majoneesin kanssa.

  5. Lisää luonnonjogurtti ja hienonnettu korianteri.

  6. Lisää viimeisenä limen kuori ja mehu.

  7. Mausta tarvittaessa mustapippurilla.

  8. Grillaa Lohivartaat kaikilta puolilta muutaman minuutin ajan.

  9. Tarjoile herkullisen salaatin kera!