Lohilastut lime-majoneesitäytteellä

Kesäjuhlien upeimmat alkupalat: lohilastut lime-majoneesitäytteellä.
  • Valmistelu

    30 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 150 grammaa lämminsavulohta
  • 1/2 desilitraa ranskankermaa
  • 1/2 Hellmann's Real -majoneesia
  • 1/2 lime (mehu & kuori)
  • 1/2 punasipulia
  • 3 ruokalusikka tilliä
  • 1 ruokalusikka siian mätiä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • lastuja
  • syötäviä orvokinkukkia

VALMISTUS

  1. Silppua tilli ja palottele lämminsavulohi kulhoon.

  2. Sekoita limen mehu, limetinkuoriraaste sekä ranskankerma ja Hellmann´s Real -majoneesi.

  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  4. Lisää varovasti majoneesiseos lohen sekaan muutamalla käännöksellä.

  5. Asettele lohilastut esille vasta hetkä ennen tarjoilua ja laita lastun päälle noin 1 rkl lohi-majoneesiseosta.

  6. Koristele lastut silmusalaatilla, siian mädillä ja syötävillä orvokinkukkasilla.