Skip to:

Lohilastut lime-majoneesitäytteellä
Kesäjuhlien upeimmat alkupalat: lohilastut lime-majoneesitäytteellä.
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
30 Minutes
Valmisteluaika
-
8 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 150 grammaa lämminsavulohta
- 1/2 desilitraa ranskankermaa
- 1/2 Hellmann's Real -majoneesia
- 1/2 lime (mehu & kuori)
- 1/2 punasipulia
- 3 ruokalusikka tilliä
- 1 ruokalusikka siian mätiä
- suolaa
- mustapippuria
- lastuja
- syötäviä orvokinkukkia
Cooking Methods
-
Silppua tilli ja palottele lämminsavulohi kulhoon.
-
Sekoita limen mehu, limetinkuoriraaste sekä ranskankerma ja Hellmann´s Real -majoneesi.
-
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Lisää varovasti majoneesiseos lohen sekaan muutamalla käännöksellä.
-
Asettele lohilastut esille vasta hetkä ennen tarjoilua ja laita lastun päälle noin 1 rkl lohi-majoneesiseosta.
-
Koristele lastut silmusalaatilla, siian mädillä ja syötävillä orvokinkukkasilla.