Lämmin kinkku-cheddarjuustovoileipä dijoninmajoneesin kera

Lämmin kinkku-cheddarjuustovoileipä dijoninmajoneesin kera

Lämpimät voileivät on helppo valmistaa. Voit käyttää kaikkea mitä jääkaapista löytyy ja vaihdella täytteitä perheesi mieltymysten mukaan.
  • 0 Minute

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 15 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 8 viipaletta hapanjuurileipää
  • 2 rkl voita (paistamiseen) + 2 rkl voita (leivälle levitettäväksi)
  • 4 paksua joulukinkkusiivua
  • 16 paksua cheddarjuustosiivua
  • 1 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 2 rkl ruohosipulia (sekoitetaan sinapin kanssa) + 2 rkl hienonnettua ruohosipulia (koristeluun)

Cooking Methods

  1. Levitä leivälle 2 rkl voita. Jaa kinkku ja juusto neljälle leipäviipaleelle. Pane loput leipäviipaleet täytettyjen leipien päälle ja purista puoliskot tiiviisti yhteen. Lisää pannulle 2 rkl voita ja paista leivät rapeiksi molemmilta puolilta.

  2. Sekoita majoneesi, sinappi ja 2 rkl ruohosipulia. Tarjoile majoneesi voileipien kanssa ja koristele 2 ruokalusikallisella ruohosipulia.