Skip to:

Lämmin kinkku-cheddarjuustovoileipä dijoninmajoneesin kera
Lämpimät voileivät on helppo valmistaa. Voit käyttää kaikkea mitä jääkaapista löytyy ja vaihdella täytteitä perheesi mieltymysten mukaan.
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
15 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 8 viipaletta hapanjuurileipää
- 2 rkl voita (paistamiseen) + 2 rkl voita (leivälle levitettäväksi)
- 4 paksua joulukinkkusiivua
- 16 paksua cheddarjuustosiivua
- 1 dl Hellmann's majoneesia
- 1 rkl dijoninsinappia
- 2 rkl ruohosipulia (sekoitetaan sinapin kanssa) + 2 rkl hienonnettua ruohosipulia (koristeluun)
Cooking Methods
-
Levitä leivälle 2 rkl voita. Jaa kinkku ja juusto neljälle leipäviipaleelle. Pane loput leipäviipaleet täytettyjen leipien päälle ja purista puoliskot tiiviisti yhteen. Lisää pannulle 2 rkl voita ja paista leivät rapeiksi molemmilta puolilta.
-
Sekoita majoneesi, sinappi ja 2 rkl ruohosipulia. Tarjoile majoneesi voileipien kanssa ja koristele 2 ruokalusikallisella ruohosipulia.