Karkea kevätsalaatti rakuunakastikkeella

Karkea kevätsalaatti rakuunakastikkeella

Todella hyvä kevätsalaatti Hellmannin majoneesilla
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    5 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 nippu vihreää tuoretta parsaa
  • 1 nippu uusia porkkanoita
  • 1 pakkaus bimiä (varsiparsakaalia)
  • 2 dl Hellmann's - majoneesia
  • 1 ruokalusikka rakuunaetikkaa
  • 1 tl Maille - Dijonsinappia
  • 1 nippu tuoretta rakuunaa
  • suolaa ja pippuria
  • 100 g fetajuustoa

VALMISTUS

  1. Napsauta parsan tyvi pois ja kuori porkkanat.

  2. Halkaise porkkanat pituussuunnassa kahtia tai neljään osaan.

  3. Keitä porkkanoita, parsoja ja bimejä 1⁄2 minuuttia runsaasti suolatussa vedessä.

  4. Laita keitetyt vihannekset heti jääveteen ja anna jäähtyä.

  5. Taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä ja jaa lautaselle.

  6. Sekoita Hellmann's-majoneesi, rakuunaetikka, dijon-sinappi ja hienonnettu rakuuna keskenään.

  7. Jaa kastike vihannesten päälle ja lisää päälle fetamuruja ja tuoreita rakuunanlehtiä.