Skip to:
 
 
                 Karkea kevätsalaatti rakuunakastikkeella
                     Todella hyvä kevätsalaatti Hellmannin majoneesilla 
                   
 
                  -  5 Minutes Keittoaika 
-  Helppo Vaikeus 
-  10 Minutes Valmisteluaika 
-  4 People Palvelee 
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 nippu vihreää tuoretta parsaa
- 1 nippu uusia porkkanoita
- 1 pakkaus bimiä (varsiparsakaalia)
- 2 dl Hellmann's - majoneesia
- 1 ruokalusikka rakuunaetikkaa
- 1 tl Maille - Dijonsinappia
- 1 nippu tuoretta rakuunaa
- suolaa ja pippuria
- 100 g fetajuustoa
Cooking Methods
-  Napsauta parsan tyvi pois ja kuori porkkanat. 
-  Halkaise porkkanat pituussuunnassa kahtia tai neljään osaan. 
-  Keitä porkkanoita, parsoja ja bimejä 1⁄2 minuuttia runsaasti suolatussa vedessä. 
-  Laita keitetyt vihannekset heti jääveteen ja anna jäähtyä. 
-  Taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä ja jaa lautaselle. 
-  Sekoita Hellmann's-majoneesi, rakuunaetikka, dijon-sinappi ja hienonnettu rakuuna keskenään. 
-  Jaa kastike vihannesten päälle ja lisää päälle fetamuruja ja tuoreita rakuunanlehtiä. 
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     